Projektledare till Assemblin Ventilation

Projektledare till Assemblin Ventilation

Projektledare till Assemblin - vill du spela i vårt A-team?

Efterfrågan på Assemblin Ventilations tjänster ökar även i dessa tider och vi söker nu erfarna och duktiga medarbetare som vill ansluta till filialen i Helsingborg.

Som projektledare på Assemblin Ventilation har du ansvar för projektet från startmöte till slutmöte - både vad gäller genomförande och det ekonomiska ansvaret. Du kommer vara delaktig i ett tidigt skede, leda och styra projekteringen så att innehåll från kontrakt och förfrågningsunderlag är känt, jobba med att upprätta och bibehålla goda kundrelationer samt tillföra teknisk kompetens för att lösningen till kund ska bli den bästa. Utöver det så ska du givetvis också leda projektet i form av att vara ett stöd gentemot våra erfarna och kunniga montörer som är ute och tillsammans med dig förverkligar din projektplan.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet från installations- eller byggbranschen och har ansvarat för ett flertal projekt. Att följa upp och genomföra prognoser är en viktig del av arbetet så vi ser gärna att du har goda kunskaper i ekonomiskt tänkande även om det är din tekniska bakgrund som väger tyngst.

För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, noggrann och har en förmåga att ändra riktning om något oförutsett skulle hända. Du motiveras av att se hur dina idéer och ditt planeringsarbete resulterar i faktiska resultat. Du har en förmåga att förklara och sälja in dina idéer till andra. Att koordinera alla småbitar till en helhet är något som motiverar dig i ditt dagliga arbete. För att sammanfatta så tror vi att du kommer lyckas och trivas riktigt bra om du har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär.

Goda kunskaper i svenska och B-körkort är ett krav.

Vår framgång är bara luft

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba hos Assemblin Ventilation? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. Om du har några frågor kontakta gärna filialchef Rickard Snygg på rickard.snygg@assemblin.se eller 010 452 73 01.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Rickard Snygg
Telefon 010 452 73 01
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (21 dagar kvar)