Projektingenjör till Assemblin Ventilation

Projektingenjör till Assemblin Ventilation

Projektingenjör - Assemblin Ventilation

Vi vill utöka vår filial i Helsingborg med en person som brinner för att få jobba brett med stora entreprenadprojekt. Vi har fullt upp redan nu och planerar att ha det så i många år framöver.

Din bakgrund
  • Eftergymnasial utbildning inom ventilation/vvs/maskin/el/energi alternativt jämförbara kunskaper genom erfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i Excel
  • Entreprenadjuridik (meriterande)
  • Erfarenhet av projektledning (meriterande)
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som är driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för arbetsuppgifterna. Vidare är du kund- och serviceorienterad och ser alltid till att strukturera ditt arbete utefter dina tidsplaner. Med ditt stora intresse för ventilation är du lyhörd och tar initiativ till förbättringar för att underlätta de interna processerna. Här bidrar du till gruppen med din positiva inställning och är kommunikativ i din roll gentemot kollegor och beställare.

Vår framgång är bara luft

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vårt arbete karaktäriseras av stora ambitioner, vi vill alltid leverera över förväntan. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt, från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi är måna om att ha ett öppet arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget. Hos oss på Assemblin är varje uppdrag unikt och därför blir varje lösning unik. Vi är stolta över det vi gör och de personer som ser till att få det gjort.

Ansökan och kontaktperson

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba hos Assemblin Ventilation? Välkommen att registrera din ansökan med ett uppdaterat CV och ett personligt brev. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. Om du har några frågor kontakta gärna filialchef Rickard Snygg på rickard.snygg@assemblin.se eller 010 452 73 01.

Vi undanber oss vänligen men bestämt all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag.
Mer info
Kontaktperson Rickard Snygg
Telefon 010 452 73 01
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Ventilation
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (19 dagar kvar)