Projektingenjör Assemblin El Helsingborg

Projektingenjör Assemblin El Helsingborg

Vill du spela i vårt A-team?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget, Assemblin växer. Efterfrågan på våra tjänster ökar ytterligare och vi söker nu en Projektingenjör på heltid med placering i Helsingborg. I huvudsak kommer du samarbeta med Projektledare för att stödja honom/henne i administrativa uppgifter kopplade till projekten. I denna roll blir du en nyckelperson där du får arbeta administrativt i projektform för att skapa bästa möjliga lösningar utifrån varje kunds specifika önskemål och behov. Du ansvarar för administrativa uppgifter i projekten såsom fakturering, tidrapportering, hantering av serviceavtal och garantiärenden, viss kundkontakt, kontakt med leverantörer, uppföljning, koordinera och samordna möten. Du kommer även ha en viktig roll i vårt kontinuerliga utvecklingsarbete på filialen.

Kvalifikationer

Gymnasiekompetens inom El är ett krav, eftergymnasial utbildning inom projektverksamhet är meriterande. Vi tror att du har erfarenhet av liknande roller.

God datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office och framförallt Excel.

Meriterande med erfarenhet av administrativa ITstöd för fakturahantering och projektplanering etc.

Vi använder Microsoft Dynamics NAV Affärssystem och ekonomisystem.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Körkort-B

Personliga egenskaper

Den här tjänsten passar dig som är självständig, strukturerad, handlingskraftig och idérik! Du har hög serviceförmåga, hjälpsam, tar initiativ och ser förbättringsmöjligheter i ett snabbt växande företag samt känsla för ordning och detaljer. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera. Dessutom noggrann och har en mycket god prioriteringsförmåga vilket är viktigt i ditt dagliga arbete.

Information och ansökan

Intervjuer sker löpande och vi ser gärna att din ansökan kommer in så fort som möjligt, dock senast 2021-03-10. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Filialchef Per Månsson tel: 010- 200 75 74 eller via mail per.mansson@assemblin.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (9 dagar kvar)