Kalkylator Assemblin El Helsingborg

Kalkylator Assemblin El Helsingborg

Vill du tillhöra vårt A-team?

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig. Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu en kalkylator till vår installationsverksamhet i Helsingborg. Tjänsten avser heltid.

Vi söker

Dig med noggrannhet och genuint intresse av att göra affärer med kunden i centrum. Du har tidigare erfarenhet av kalkylering och branschkännedom. Elteknisk utbildning, datorkunskaper och B körkort är ett krav. God samarbetsförmåga och stresstålighet är också viktiga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs att du är strukturerad, ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. I rollen krävs social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende, både internt och bland kunder.

Vi erbjuder

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Inom företaget är rollen som kalkylator en av våra nyckelroller, du är företagets ansikte utåt och kontaktperson i kalkyl och offertfrågor. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetar bidrar till att utveckla företaget framåt.

Ansökan och kontaktperson

Är detta din nästa utmaning? Välkommen att registrera din ansökan via länken nedan med ett uppdaterat CV och personligt brev senast 2020-03-31. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information om rollen, kontakta Per Månsson på nummer 010-200 75 74. Vi undanber oss vänligt men bestämt telefonsamtal från rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars 2020 (36 dagar kvar)