Arriva söker Trafikledare
Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar.Vill du vara en viktigt del av vår organisation i Helsingborg?

Om jobbet
Tjänsten som trafik- och informationsledare är en utpräglad servicefunktion där ett utvecklat samarbete och kommunikationen med våra bussförare och övriga tjänstegrenar är nyckeln till framgång. Du blir en del av ett team som bidrar till att leda trafikområdets dagliga verksamhet så att arbetet upplevs på ett positivt sätt för såväl företaget som för våra kunder.

Huvudsakligen blir dina arbetsuppgifter att:
  • Planera, verkställa och övervaka att trafikområdet arbetar optimalt med att leverera enligt avtalskrav samt minimera påverkan på kostnader och öka andelen nöjda resenärer.
  • Agera trafikledare och informationsledare för de bussförare som är i tjänst
  • Dirigering av bussar vid trafikomläggningar då detta kan inträffa både planerat och oplanerat
  • Tillsättning av akut uppkomma vakanta tjänster samt hantera övriga avvikelse under trafikdygnet enligt fastlagd omfallsplan
Din bakgrund
Vi söker dig som är en kvicktänkt problemlösare och i positiv anda aktivt löser de problem som uppstår i trafiken. Din sociala kompetens hjälper dig att lämna god och effektiv service till kunder och medarbetare. Du har lätt för att skapa förtroende och är respektfull i mötet med andra samt att du har ett rakt och öppet sätt att kommunicera. Du uppskattar ett högt tempo i en föränderlig vardag. D-körkort är ett krav.

För att trivas som Trafik- och informationsledare ledare ser du positivt på att arbeta i skift med varierande arbetstider.

Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen där din utveckling är viktig för oss.

Sökning av tjänst
Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk och kulturell mångfald och ser gärna kvinnliga sökande då det är en underrepresenterad grupp bland bussförare. Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt, dock senast 2019-03-24. Om detta låter intressant så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ilir Cakolli på ilir.cakolli@arriva.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 24 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du som vi att kollektivtrafik är en viktig del i samhället och att den underlättar vardagen för många människor? Vill du kanske vara med och skapa en smidigare kollektivtrafik i Sverige? Då kan Arriva vara platsen för dig. Här kan du jobba på den nivå och i den roll som passar just för dig. Tillsammans med andra engagerade Arriva-medarbetare kan du vara med och skapa en effektiv kollektivtrafik för våra resenärer. Vad passar dig bäst? Arriva erbjuder många olika roller och specialistområden. Bussförare, tågförare, lokförare, konduktör, trafikvärd, kundvärd, mekaniker, trafik- och informationsledare samt personalplanerare är vanliga roller. Vi har också många som arbetar som chefer på olika nivåer, såväl på depåerna som på huvudkontoret. Dessutom har vi administrativa specialister som inköpare, ekonomer, business controllers, HR Business Partners, kommunikatörer, IT-support, verksamhetsutvecklare, kvalitets- och miljösamordnare samt säkerhetssamordnare. Känner du igen dig i någon roll?