Sommarjobb till industri i Helsingborg

Sommarjobb till industri i Helsingborg

Om tjänsten

Letar du efter ett sommarjobb inom industrin? Kan du arbeta 2 eller 3-skift under sommaren och har tidigare erfarenhet från industri eller liknande så sök detta sommarjobb hos oss.

Vi söker nu ett flertal personer för sommararbete på en väletablerad industri i Helsingborg. Du som söker behöver vara praktiskt lagd, ordningssam och noggrann i utförandet i ditt arbete. Du behöver vara tekniskt intreserad och vilja lära dig mer.Till företagets olika avdelningar sökes personer som kan arbeta v.24-32 eller v.25-32. Har du truckkort är detta meriterande och tidigare erfarnehet från industriarbete är såkalrt ett stort plus.

Till tjänsterna kommer vi att intervjua kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss