Maskinbyggare

Maskinbyggare

Maskinbyggare

Montör/kvalitetssäkrare

Uthyrning via Arena Personal.

Som Montör/kvalitetssäkrare hos oss på JBT ser vi att du har en gymnasieutbildning inom verkstad, fordon eller teknik.

Du har ett par års erfarenhet av verkstadsarbete samt projektledning/montage. Du är van vid att ha datorn som verktyg för att skriva, rapportera samt kommunicera. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetet går ut på att du tillsammans med kollegor bygger och kvalitetssäkrar delar av- eller hela maskiner som levereras till hela världen för kunder inom livsmedelsindustrin. Du planerar arbetet för genomförande dagligen samt uppföljning avseende säkerhet, kvalitet. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men resor och helgarbete kan förekomma. En del av utbildning och kompetenshöjning sker tillsammans med erfarna kollegor ute hos kund.

Som person är du flexibel och gillar ett högt tempo. Att kunna arbeta självständigt och dessutom noggrant skapar goda förutsättningar för en karriär inom företaget. Att rycka in där behov uppstår och hjälpa varandra är en självklarhet. Du skall vara tekniskt intresserad och är du nyfiken på att lära dig nya saker så tveka inte att söka tjänsten!

Arbetsuppgifter och erfarenheter:
  • Teknisk bakgrund
  • Montageledning
  • Kunskaper inom Lean är meriterande
  • Affärssystem och PC
  • El-kunskap meriterande
Några år erfarenhet av att arbeta inom verkstadsarbete samt gärna erfarenhet av ritningsläsning och projektledning/montage.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det finns många fördelar med att hyra personal. Företaget får ökad flexibilitet, bättre kostnadskontroll och minskad risk vid till exempel en ekonomisk nedgång. Samtidigt får företaget nytta av den kompetens de anställda bidrar med genom de erfarenheter de får med sig från många av våra andra kunder. I många fall slutar ett anställningsförhållande med att våra anställda är anställda i företaget.

Du kan använda oss som bemanningsleverantör inom nästan alla ämnesområden, vilket också innebär att vi lär känna deras företag och behov på ett bättre sätt.