Säljande medarbetare till Kundcenter i Helsingborg

Säljande medarbetare till Kundcenter i Helsingborg

Om tjänsten

Vi söker nu tre stycken kundspecialister för uthyrning till arbetsgivare i Helsingborg. Tjänsten är i deras kundcenter och du använder telefon och mail/chat som huvudsakliga arbetsverktyg. Tjänsterna kommer att påbörjas under april månad och inledas med upplärning under tio helsdagar. Tjänsterna är på 80% i omfattning.

Du kommer att tillsammans med övriga kollegor i Kundcentret att arbeta med att ge service och mervärde till kunderna på ett enkelt och proaktivt sätt. Utöver det är sälj en viktig del av uppdraget så du ska vara driven och ha en säljande personlighet.
Den primära målgruppen är privatkunder och småföretag. För att leverera i ditt uppdrag har du ett genuint engagemang och intresse för affärer, kunder och sätter alltid laget före jaget i din dagliga gärning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter för befattningen
 • Försäljning av företagets produkter och tjänster baserat på kundbehov, både i form av direkta/utgående säljinsatser och i form av lojalitetsdrivande merförsäljning
 • Att effektivt och professionellt hantera ärenden inom Kundcenters verksamhetsområde i de kanaler företaget verkar i, både via inkommande och utgående bearbetning
 • Att kundärenden blir lösta (end to end ansvar) och att ärenden vid behov eskaleras till rätt instans
 • Rådgivning till kunder
 • Direkt administration kopplad till någon av de föregående
Din profil

Kvalifikationer för befattningen
Erfarenhet som krävs
 • Gymnasiekompetens
 • Minst 1 - 2 års erfarenhet av någon form av servicearbete
Personliga egenskaper
 • Affärsdriven och säljande
 • Modig, engagerad och brinner för uppdraget
 • Stor social kompetens och god kommunikativ förmåga
 • Mycket god samarbetsförmåga och stort personligt driv.
 • Flexibel, kan hantera högt tempo och snabba omväxlingar
 • Motiveras av att arbeta med mål och utveckla sin leveransförmåga kontinuerligt
Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.