Mekaniker sökes till underhållsavdelning

Mekaniker sökes till underhållsavdelning

Om tjänsten

Vi söker nu en mekaniker till en underhållsavdelning till ett företag i Helsingborg. Du kommer att ingå i underhållsavdelningen på företaget.
Som mekaniker på företaget arbetar du med både avhjälpande och förebyggande underhåll, samt andra liknande arbeten. Arbetsuppgifterna är omväxlande då produktionen består av flera olika delar för att det ska bli en färdig produkt, samt att det är både små maskindelar till stora delar som ska underhållas. Det är ett tätt samarbete med produktionen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är förebyggande underhåll samt löpande jobb av mekanisk karaktär. Det innefattar felsökning med åtgärd inom både mekanik, pneumatik, hydraulik och till viss del elektromekanisk karaktär. Även arbete med plåt- och svetsjobb förekommer.

Din profil

Personliga egenskaper som efterfrågas är att du är driven och ansvarstagande. Att du kan arbeta självständigt utifrån uppsatta mål.

För tjänsten krävs att du har:
  • Verkstadsvana
  • Erfarenhet från både finmek och mekaniskt arebet med stora maskindelar
  • Erfarenhet från service- och plåtjobb
  • Goda kunskaper i svetsning (licens krävs ej)
  • Truckkort, kort för arbetsplattsformar, traverskort och heta arbeten
  • Goda kunskaper i svenska är ett krav samt god läsförståelse i engelska
Vi erbjuder

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss