Händiga personer till uppdrag att arbeta med fuktrelaterade skador

Händiga personer till uppdrag att arbeta med fuktrelaterade skador

Om tjänsten

Vi söker nu för uthyrning till marknadsledande företag inom att åtgärda fuktrelaterade skador i Helsingborg med omnejd flera personer. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbete alternativt dig som verkligen brinner för att lära dig yrket och som är händig och lättlärd. Arbetet utförs ofta hemma hos privat personer vilket ställer stora krav på din sociala kompetens och förståelsen för att arbeta hemma hos någon. Körkort är ettt krav för tjänsten då uppdragens placering varierar geografiskt. Arbetstider är i grunden 07-16 men kan varierar beroende på uppdrag. Företaget är i behov att fåin personer omgående så vänta inte med att söka detta jobb om det verkar intressant.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 22 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss