Fysisk stark terminalarbetare

Fysisk stark terminalarbetare

Om tjänsten

Söker du ett utmanade extraarbete vid sidan om dina studier och kan arbeta 3-5 dagar i veckan?
Då finns möjligheten till arbete i ett trivsamt arbetslag på en av Helsingborgs mest attraktiva lagarterminaler.
Arbetstiderna är schemalagda till eftermiddag/kväll. Arbetsuppgifterna omfattar pakethantering och till största del utförs arbetet manuellt och arbetet är fysiskt krävande. Efter en tids anställning kan eventuellt truckkörning förekomma. Intervjuer kommer ske kontinuerligt så ansök redan idag.

Din profil

Tidigare erfarenhet från terminal och lager samt truckkort är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs på rätt inställning till jobbet. Det är viktigt att du är en person som trivs med att arbeta i ett högt arbetstempo och är inte rädd för att hugga i.
Du behöver vara fysiskt uthållig då arbetsuppgifterna kräver det. För att bli aktuell för tjänsten måste du ha en annan sysselsättning i form av arbete eller studier på minst 50 procent. Du måste vara tillgänglig för arbetspass 3-5 vardagar i veckan minst två år framåt i tiden.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss