Extraarbete för studenter

Extraarbete för studenter

Om tjänsten

Vi söker nu dig som är studerande på minst 50 % och kan arbeta minst 2 heldagar i veckan till våra olika uppdrag hos arbetsgivare. Vi söker dig som framför allt vill arbeta med paketering på lager, men det också bli aktuellt med andra uppdrag inom produktion och andra områden beroende på uppdrag. Skriv därför med i ansökan vilka områden du är intresserad av att arbeta inom.

Din profil

Har du erfarenhet från liknande arbeten är det bra men inget krav. Det viktigaste är din inställning till arbetet och att du klarar av och trivs med ett fysiskt arbete.
För att bli aktuell måste du vara studerande på minst 50 % och du behöver skriva i ansökan hur länge du kommer att studera.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss