Erfarna Grovmekaniker sökes till väletablerad verkstadskedja

Erfarna Grovmekaniker sökes till väletablerad verkstadskedja

Om tjänsten

Vi söker nu grovmekaniker till verkstad i Helsingborg/Bunka. Vi erbjuder service till kundens hela transportlösning, d v s lastbil och dess efterfordon samt alla tänkbara påbyggnader. Företagets kärnvärderingar: kunden först, respekt för varandra och kvalitet är grunden i allt vi gör.

Din profil

Vi söker främst dig som har fordonsteknisk gymnasial utbildning med inriktning lastbil. Du kan också ha en annan utbildning/bakgrund men kan styrka motsvarande förvärvade kunskaper.

Du ska ha erfarenhet av felsökning, service och reparation av moderna lastbilar eller motsvarande, men inte heller vara främmande för reparation och service av olika typer av tunga efterfordon.

Det är meriterande om du har:

C + CE behörighet
Truckkörkort enligt TPL10
Traverskort
Jobbat med Verkstadssystem och Diagnostiksystem

Som person är du drivande, positiv och vill utvecklas i ditt arbete. Du är en problemlösare med god service som sätter kunden i fokus. Du kan arbeta både självständigt och samarbeta med dina kollegor i teamet.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift, i vissa fall engelska i tal men framförallt förmåga att kunna tillgodogöra sig servicemanualer samt diagnosverktyg på engelska.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 aug 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal är en koncern i rekryterings- och bemanningsbranschen. Vår idé är att leverera rätt person, på rätt plats, till rätt pris och vid rätt tillfälle! Det unika ligger i vår inställning; vi hittar möjligheter där andra ser begränsningar. Ambition, engagemang och närhet är självklara egenskaper, men lägg där till en stor portion rutin och ett genuint ansvarstagande så har du ringat in oss