Helgarbetande mekaniker till Underhållsavdelning

Helgarbetande mekaniker till Underhållsavdelning

Om tjänsten

Vi söker nu 1-2 helgarbetande mekaniker till en underhållsavdelning till ett företag i Helsingborg. Du kommer att ingå i underhållsavdelningen på företaget.
Som mekaniker på företaget arbetar du med både avhjälpande och förebyggande underhåll, samt andra liknande arbeten. Arbetsuppgifterna är omväxlande då produktionen består av flera olika delar för att det ska bli en färdig produkt, samt att det är både små maskindelar till stora delar som ska underhållas. Det är ett tätt samarbete med produktionen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är förebyggande underhåll samt löpande jobb av mekanisk karaktär. Det innefattar felsökning med åtgärd inom både mekanik, pneumatik, hydraulik och till viss del elektromekanisk karaktär. Även arbete med plåt- och svetsjobb förekommer.

Arbetstiden växlar varannan vecka enligt schema nedan:
Vecka 1: Fredag 07.00-16.00, Lördag 06.00-18.00, Söndag 12.00-24.00
Vecka 2: Lördag 06.00-18.00, Söndag 12.00-24.00, Måndag 12.00-20.00

Din profil

Personliga egenskaper som efterfrågas är att du är driven och ansvarstagande. Att du kan arbeta självständigt utifrån uppsatta mål.

För tjänsten krävs att du har:
  • Verkstadsvana
  • Erfarenhet från både finmek och mekaniskt arebet med stora maskindelar
  • Erfarenhet från service- och plåtjobb
  • Goda kunskaper i svetsning (licens krävs ej)
  • Truckkort, kort för arbetsplattsformar, traverskort och heta arbeten
  • Goda kunskaper i svenska är ett krav samt god läsförståelse i engelska
Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Du får flexibla arbetsförhållanden och -tider. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och processer, arbeta i flera system och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.