Teknisk säljare Aluflex

Teknisk säljare Aluflex

Kort om tjänsten

Teknisk säljare sökes till Aluflex. Vi söker en engagerad och affärsinriktad teknisk säljare med tidigare erfarenhet av försäljning och ett genuint intresse av att hjälpa kunderna att hitta bra lösningar. Som säljare blir ditt huvudansvar att utveckla och säkerställa företagets framtida affärer genom att bygga långsiktiga relationer, företrädesvis med befintliga kunder, men även ha ögonen öppna för nya potentiella affärer. Din arbetsroll innefattar både teknisk problemanalys och rådgivning, leta och driva nya projekt, offerthantering, kundsupport, säljstöd och naturligtvis bygga starka relationer med företagets kunder. Som säljare arbetar du i team med en innesäljare och ni ansvarar tillsammans för distriktet omsättning och resultat. Distriktet är södra Sverige, med tyngdpunkt på Östkusten. Aluflex är ett stabilt företag med mycket goda tillväxtmöjligheter och motiverade medarbetare. Placeringsort är Helsingborg, rekryteringen sköts av Dreamwork och anställningen är direkt hos Aluflex.

Sökord: Försäljning, account manager, sales, technical sales, area sales manager, teknisk försäljning, KAM, säljare, kundansvarig

Om verksamheten

Aluflex förvandlar kundens idéer till färdiga lösningar. Sedan 1987 marknadsför vi ett brett sortiment av mekaniska automationsprodukter och automationslösningar för den skandinaviska industrin. Våra samarbetspartners är några av marknadens bästa leverantörer av högkvalitativa automationsprodukter. I det breda produktprogrammet ingår bl. a Item aluminiumprofilsystem, bandtransportörer, palettbanor och arbetsplatssystem, linjärprodukter som skenstyrningar, kulskruvar, linjärmoduler, teleskopiska rörelser samt kuggstångslösningar.
Tack vare kompetenta medarbetare, marknadens bästa leverantörer och ett stort lager som möjliggör snabba och säkra leveranser kan vi arbeta för att kunden alltid får bästa möjliga lösning på sitt problem.
Vi finns i Helsingborg på Berga där vi är ca 30 personer. Inom kort startar vi bygget av nya fräscha lokaler några hundre meter ifrån nuvarnade kontor. Aluflex är ett dotterbolag till Indutrade vilket borgar för mycket god soliditet, stabillitet och aktivitet. Läs gärna mer på www.aluflex.se.

Din profil

Som person är du kommersiellt inriktad med god teknisk förståelse. Du har erfarenhet av försäljning, gärna från någon liknande tjänst med inriktning mot tekniska produkter. Kanske du även har någon form att teknisk utbildning i grunden eller skaffat dig god teknisk förståelse på annat vis. Du är kreativ och flexibel med förmåga att se alternativa lösningar och hur våra produkter kan förbättra kundens produktion och effektivitet. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang, att du är affärsmässig och serviceminded ut i fingerspetsarna. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Likaså har du god datorvana och innehar B-körkort. Vidare är du som person drivande, stresstålig och har hög social kompetens. Är du rätt person för oss? I så fall kan vi erbjuda en spännande roll på ett företag där vi värnar om att ha roligt på jobbet.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult mahlin.glyre@dreamwork.se. Observera att vi med anledning av GDPR tyvärr inte har möjlighet att hantera ansökningar via mail.
Mer info
Kontaktperson Mahlin Glyré
Telefon 042-17 66 11
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 22 okt 2019 (6 dagar kvar)