CAD-ritare / Teknisk support

CAD-ritare / Teknisk support

Kort om tjänsten

Vill du arbeta på ett marknadsledande bolag med tekniska produkter och lösningar till industrin. Vi söker en serviceinriktad CAD-ritare / Teknisk support som vill ge våra kunder den bästa servicen på marknaden.

Om verksamheten

Aluflex förvandlar kundens idéer till färdiga lösningar. Sedan 1987 marknadsför vi ett brett sortiment av mekaniska automationsprodukter och automationslösningar för den skandinaviska industrin. Våra samarbetspartners är några av marknadens bästa leverantörer av högkvalitativa automationsprodukter. I det breda produktprogrammet ingår bl. a Item aluminiumprofilsystem, bandtransportörer, palettbanor och arbetsplatssystem, linjärprodukter som skenstyrningar, kulskruvar, linjärmoduler, teleskopiska rörelser samt kuggstångslösningar.
Tack vare kompetenta medarbetare, marknadens bästa leverantörer och ett stort lager som möjliggör snabba och säkra leveranser kan vi arbeta för att kunden alltid får bästa möjliga lösning på sitt problem.
Vi finns i Helsingborg där vi är ca 30 personer som arbetar i moderna och ändamålsenliga lokaler på Berga. Aluflex är ett dotterbolag till Indutrade vilket borgar för soliditet, stabillitet och aktivitet. Läs gärna mer på www.aluflex.se.

Mer om tjänsten

Du kommer att ingå i ett engagerat, sammansvetsat team på supportavdelningen på huvudkontoret i Helsingborg, som arbetar för att ge kunderna den bästa servicen och de bästa tekniska lösningarna till Aluflex kunder.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
 • Vara intern support till våra tekniker och fältsäljare
 • Att konstruera och uppfinna tekniska lösningar till företagets kunder med hjälp av Aluflex aluminiumprofilsystem och linjärprodukter.
 • Utarbeta offertritningar
 • Produktionsberedning: Göra komponentlistor, produktionsritningar, kapningslistor mm i CAD
 • Orderregistrering
 • Avlasta våra tekniker med att besvara inkommande samtal.
Din profil

Du som söker är troligtvis gymnasieingenjör med inriktning mekanik eller produktionsteknik. Du har ett stort tekniskt intresse och är lite av en hobbymekaniker. Som person är du driven, strukturerad, noggrann och nyfiken. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort driv att lära och utvecklas.
Vidare har du:
 • Goda eller utvecklingsbara kunskaper i CAD. Gärna i Solid Works eller Inventor
 • Förmåga att göra en offert- eller produktionsritning från en bild eller en enkel skiss
 • Ett högt tempo och kan skapa ett effektivt arbetsflöde trots att du arbetar med flera projekt samtidigt
 • Kunskaper i engelska på gymnasienivå.
Aluflex erbjuder:
 • Ett intressant, omväxlande och stimulerande arbete i ett modernt och expanderande företag
 • Utveckling tillsammans med positiva, kunniga och engagerade kollegor som alltid sätter kunden i centrum
 • Marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag mm.
 • Omfattande produktutbildning med regelbundna uppföljningar
Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johan Ohlander
Telefon 042-176608
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 29 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.