Butikssäljare Nordsjö Professional

Butikssäljare Nordsjö Professional

Nordsjö Butiker inspirerar och levererar hög service med fokus på färg av hög kvalitet till den professionella målaren och till konsumenter. Butikerna säljer även tapet, golv och inredningstillbehör. Nordsjö butikerna ägs av AkzoNobel Decorative Coatings AB.

Har du passion för färg och kundkontakt? Till vår fina butik i Helsingborg söker vi omgående en driven butikssäljare

Vad kan AkzoNobel erbjuda dig?
Hos oss på AkzoNobel möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där vi tillsammans arbetar med fokus på innovation och hållbarhet, för att nå målet att vara världsledande inom färgindustrin. Mångfald berikar våra arbetsplatser och vi arbetar aktivt tillsammans med våra medarbetare för att de ska trivas och utvecklas. Vi arbetar strategiskt för att bli en bättre arbetsgivare. Detta resulterar bland annat i att vi är utnämnda till ett av Sveriges Karriärföretag och har fått Top Employer certifiering 2022. Vi erbjuder dig en internationell arbetsmiljö där du får ta dig an givande och utmanande arbetsuppgifter som vidgar dina vyer och utvecklar dig i din roll. Du kommer att arbeta med kompetenta och likasinnade kollegor som delar din inställning och entusiasm. Välkommen till oss!

Vad kommer du att arbeta med?
Vi erbjuder dig ett varierat arbete där vi tillsammans i vårt team samarbetar för att dela med oss av vår kunskap och passion för färg till våra kunder. I vårt sortiment har vi dessutom tapeter, arbetsverktyg, spackel med mera. Du kommer att få utvecklas och bli ett proffs på att hjälpa både yrkesmålare och konsumenter med deras projekt. Som butikssäljare hos oss sätter du alltid kunden i fokus. Vi hjälper hobbymålare såväl som yrkesmålare med målningsråd, färgsättningar och tekniska råd.

Placeringsort är Helsingborg. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 % och du kommer att rapportera till Butikschefen. Butikens öppettider är måndag-fredag 06-17.

Vem är du?
Du har en stor passion för färg och inredning och känner stolthet i det arbete du gör. Du tycker det är viktigt att ha kunden i fokus och du trivs med att ge råd kring kulör och känsla. Du brinner för att sälja genom att ge våra kunder den bästa servicen och hitta lösningar som överträffar kundens förväntningar. För att du ska trivas hos oss är samarbete och lagkänsla viktigt. Som person sprider du glädje och härlig energi bland dina medarbetare, men också till kunderna. Du är dessutom lyhörd och serviceminded.

Har du erfarenhet av arbete inom service och försäljning är det meriterande. Vi ser gärna att du har ett intresse för tapeter, kulörer och design. Har du erfarenhet från färgbranschen är även det meriterande men vi lägger störst vikt vid dina personliga egenskaper. Utöver det har du goda kunskaper i det svenska språket.

Din ansökan
Vi välkomnar människor från alla olika bakgrund som ser hållbarhet, säkerhet och integritet som viktiga principer. Om du har en passion för färg, ta då steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. För att vi ska behandla ansökan måste personligt brev vara bifogat.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Tom Bjarnvik, Butikschef, tom.bjarnvik@akzonobel.com

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Karolina Möller, Junior Talent Acquisition Partner, +46 730 335 559
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (45 dagar kvar)