VVS-ingenjör

VVS-ingenjör

Vill du arbeta med de svåraste och mest komplexa uppdragen i Sverige? Är du en driven och nyfiken VVS-ingenjör alternativt Energiingenjör som vill utvecklas och tillhöra ett lag där man bidrar med positiv energi och kunskap? Vi fortsätter att växa och behöver ytterligare två duktiga ingenjörer.

Om företaget

AirSon är en del av energikoncernen E.ON och arbetar med avancerad och nischad VVS-projektering samt energirådgivning åt främst industriella och energiintensiva kunder inom främst mikroelektronik, medicin, livsmedel och forskningsanläggningar. Kunderna är oftast multinationella bolag och uppdragen utförs därför både nationellt och internationellt.

Företaget har utgjort en plantskola för ett flertal kommersiellt framgångsrika forskningsprojekt och med mer än 30 års erfarenheter inom aerodynamik och energiteknik, samt tre egna lufttekniska laboratorier, erbjuder vi svensk industri framtidens lösningar inom kontrollerade inomhusmiljöer, avancerad renrumsteknik, integrerad VVS-teknisk design och implementering av stora högprofilerade energisparprojekt. Läs mer på www.airson.se

Organisationen

Bolaget består idag av VD, Dan Kristensson plus arton drivna och duktiga ingenjörer samt två ekonomer. Därtill kompletterade av ett stort nätverk av sidokonsulter och underleverantörer. Organisationen är uppdelad i tre huvudområden: Kontrollerade innemiljöer, Installationsteknik, och Energi, där gränserna mellan affärsområdena och tillhörigheten är relativt flytande. Den gemensamma nämnaren för samtliga är avancerad installationsteknik.

AirSon Engineering erbjuder engagerade kollegor och en mycket kreativ och positiv arbetsmiljö. Det finns gott om andningshål såsom pingisbord, x-box och fussball. Eller varför inte gå ut på lunchen och spela på AirSons egen golfbana! Kolla in kollegorna på http://www.airson.se/kontakta-oss.

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är civilingenjör inriktning Installationsteknik (VVS) eller Energiteknik, alternativt motsvarande högskoleingenjör och som fick bra betyg. Vi är öppna för såväl dig som är nyexaminerad och driven som dig som redan arbetat några år med VVS-konstruktion eller rådgivning inom energieffektivisering. Goda kunskaper/intresse inom 3D CAD och MagiCAD är mycket önskvärt.

AirSon är ett växande bolag med god lönsamhet och fin utvecklingspotential. De personliga egenskaperna är väldigt viktiga för oss. Vi söker dig som gärna vill vara med på vår resa och som lockas av att arbeta med tekniskt avancerade och utmanade projekt.

Tydliga egenskaper hos dig är att du är intresserad och nyfiken, tycker om att ta ansvar samt att du är driftig och självgående. Vidare är du strukturerad och tror dig ha förutsättningarna att kunna driva projekt med administrativt, tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du är väldigt tekniskt intresserad. Flytande engelska är önskvärt då vi driver nationella som internationella projekt.

Och jobbet då?

AirSon Engineering arbetar i huvudsak med de svårare uppdragen, i energiintensiva och vad vi kallar installationstäta projekt med design av såväl stora som små forskningsanläggningar och avancerade industriella projekt. Bolaget arbetar dels som rådgivande konsulter och dels med nyckelfärdiga entreprenader, vilket i det senare fallet innebär en hel del projektledning med inköp och kontakter med både kund och leverantörer vid sidan av det huvudsakliga ingenjörsarbetet. Detta är tämligen unikt och ställer höga krav på företagets projektledare.

Som nyexaminerad kommer du efterhand att fasas in mer mot rådgivning, konstruktion och projektledning. Som junior VVS-konstruktör eller energirådgivare inleder du med att i de större installationstäta projekten biträda företagets seniora projektledare med rit- och konstruktionsarbete, samt själv driva de mindre projekten. Som erfaren projektledare kan du snabbt bli erbjuden komplexa och spännande projekt.

Placeringsort är företrädesvis i Ängelholm. Det finns även möjlighet till placering på AirSons kontor i Malmö eller E.ONs kontor i Stockholm. Tjänsterna kan innehålla en hel del resor inom landet, varför körkort är en nödvändighet. En del resor utomlands kan också förekomma.

Hur ansöker jag då denna spännande tjänst?

AirSon Engineering har tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi går in i semestertider men vi ser gärna att du kommer in med din ansökan omgående ändå. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-195481.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Markus Holmgren
Telefon 0735-195481
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.macavoy.se
Sista ansökningsdag 11 sept 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med en bakgrund från teknik/ingenjörsområdet. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.