Truckförare till kund under sommaren

Truckförare till kund under sommaren

Är du en duktig truckförare med god erfarenhet av att köra motviktstruck? Har du arbetat med ömtåligt gods i en industri? Då har vi uppdraget för dig!

Om jobbet
Du arbetar som truckförare på ett lager och använder motviktstruck i ditt arbete. Du ansvarar för att företagets ömtåliga produkter tas väl om hand om på lagret. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck. Arbetsplatsen är belägen strax utanför Helsingborg.

Om dig
Du som är en god truckförare med erfarenhet av motviktstruck kommer snabbt in i arbetet. Har du dessutom god arbetsmoral och ett trevligt sätt är du rätt person för tjänsten. Som truckförare måste du ha behörighet för motviktstruck och god körvana. Du är en god lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats och tvekar inte att använda datorsystem i ditt arbete. Det är viktigt att du är en duktig och erfaren truckförare då dina kunskaper kommer sättas på prov. Körkort och god kunskap i svenska ett krav!

Viktigt för tjänsten är:
  • B-körkort
  • Truckkort för B1, motviktstruck
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Joella Olofsson via Joella.olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Upprepning av titel, Alternativa förslag till titeln, Bransch/Kategori, Geografisk placering, Affärssystem, Kundnamn, Adecco
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.