Truckförare inför sommaren 2020

Truckförare inför sommaren 2020

Om tjänsten
Du arbetar som truckförare hos våra kunder runtom i Helsingborg och använder mestadels motviktstruck i ditt arbete. Du ansvarar för att företagens produkter tas väl om hand om på lagret. Arbetet innebär utmanande truckkörning och du kommer att spendera större delen av arbetsdagen med att köra truck. Arbetsplatserna är belägna runtom Helsingborg och arbetstiderna kan komma att innebära skift.

Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag som sträcker sig över sommaren.

Om dig
Du som är en god truckförare med erfarenhet av motviktstruck kommer snabbt in i arbetet. Har du dessutom god arbetsmoral och ett trevligt sätt är du rätt person för tjänsten. Som truckförare måste du ha behörighet för motviktstruck och god körvana. Du är en god lagspelare som tar ansvar för din egen arbetsinsats och tvekar inte att använda datorsystem i ditt arbete när det krävs. Det är viktigt att du är en duktig och erfaren truckförare då dina kunskaper kommer sättas på prov. Har du andra truckbehörigheter samt körkort och tillgång till bil är de extra meriterande.

Viktigt för tjänsten är:
Goda kunskaper i svenska
B-körkort
Truckkort för B1, motviktstruck

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Susanna Kanold via susanna.kanold@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
truck, truckförare, motvikstruck, sommar, b1
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.