Studenter för extrajobb inom lager och produktion

Studenter för extrajobb inom lager och produktion

Är du arbetsvillig, serviceinriktad och vill kombinera studier eller annan sysselsättning med ett arbete inom lager och produktion i sommar och höst? Just nu söker vi medarbetare i Helsingborg med omnejd.

Om tjänsten
I din roll som ambulerande konsult kommer dina arbetsuppgifter variera utifrån våra kunders behov. Det kan exempelvis vara maskinövervakning, paketering och tillverkning, produktion, truckkörning, samt lastning/lossning . Tjänsternas placering är i Helsingborg med omnejd.

Om dig
Vi söker dig som vill arbeta under sommaren och som kan tänka sig att jobba extra även under hösten. Som person är du flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att anpassa dig till olika typer av miljöer. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt för Adecco ställer vi höga krav på ett professionellt bemötande. Vi ser gärna att ditt schema är flexibelt och att du kan ställa upp med kort varsel.
Då flera av våra kunder tillämpar skiftesarbete bör du vara bekväm med detta. Har du tidigare erfarenhet av lagerarbete och service ser vi detta som ett plus. Truckkort är meriterande och har du erfarenhet av att köra motvikstruck (b1) är du extra konkurrenskraftig.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  • Körkort och tillgång till bil
  • Erfarenhet av truckkörning är extra meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Susanna Kanold via susanna.kanold@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Extraarbete, student, lager, produktion, service, Helsingborg, ambulerande konsult
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juli 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.