Studenter för extrajobb inom lager och produktion i Helsingborg

Studenter för extrajobb inom lager och produktion i Helsingborg

Har du en flexibel vardag och söker ett givande extraarbete? Är du arbetsvillig, serviceinriktad och tycker om fysiskt arbete? Då ska du söka det här jobbet!

Om jobbet
Som student hos Adecco kan du få möjlighet att testa på olika uppdrag hos våra kunder inom industri, lager och produktion i Helsingborgsområdet. Arbetsuppgifterna kan variera men de kan exempelvis vara paketering, produktion, truckkörning, lastning/lossning och tillverkning. Arbetstiderna är flexibla och arbetspass finns på förmiddag, eftermiddag, kvällar och nätter.

Om dig
Vi söker dig som är en positiv, arbetsvillig och flexibel person och som har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Sysselsättningen kan vara studier (gärna på halvtid eller distans), ett annat deltidsjobb eller ett eget företag. Det går även bra att jobba extra om man är pensionär. För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har körkort och tillgång till bil då våra kunder ligger runt om i nordvästra Skåne. Om du även har truckkort A+B och tidigare erfarenhet av lager eller produktionsarbete är detta meriterande. Det viktigaste av allt är att du har ett professionellt bemötande då du kommer vara ansiktet utåt för Adecco. Din prestigelöshet och känsla för god service och kvalitet i arbetet kommer göra dig framgångsrik i rollen. Vi ser gärna att ditt schema är flexibelt och att du kan ställa upp med kort varsel. För att vara aktuell för tjänsten bör du kunna jobba minst två dagar i veckan. Du behöver kunna göra dig förstådd på svenska och kunna läsa instruktioner skrivna på svenska.

Viktigt för tjänsten:
  • Flexibelt schema
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
  • Körkort och bil
Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Om anställningen
Anställning hos Adecco vid behov, uppdrag hos kund i och omkring Helsingborg.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB. Du blir sedan anställd när behov uppkommer och du accepterar anställningserbjudandet. Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten tillsättas omgående, därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev. Ange även i ansökan hur mycket du kan jobba och vilka tider som passar dig bäst. Uppge även om du är intresserad av mer jobb under sommaren.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. För att komma vidare i detta urval är det viktigt att du kryssat i att du har körkort och tillgång till bil (om så är fallet) för att komma vidare i processen. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.