Servicetekniker till Water Company i Helsingborg

Servicetekniker till Water Company i Helsingborg

Har du ett stort engagemang för kundbemötande och service? Är du tekniskt intresserad och trivs med ett självständigt arbete? Då är det dig vi söker!

Som servicetekniker hos Water Company AB kommer du arbeta med enklare reparationer, service och underhåll av vattenmaskiner. Efter upplärning kommer du att ta över ett område inom vilket du ansvarar för maskinunderhållet hos dina kunder. Du som söker trivs med att arbeta självständigt och tar ansvar för din arbetsinsats. Du är noggrann och värdesätter att arbeta med kvalitet. Som person är du serviceorienterad motiveras av att ge dina kunder det bästa bemötandet.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Enklare installation av vattenmaskiner
  • Felsökning och reparation
  • Service och underhåll av vattenmaskiner exempelvis kolsyra och filterbyte
Arbetet är förlagt på dagtid och du kommer att utgå ifrån Helsingborg. Du som söker behöver ha goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift för daglig kommunikation och dokumentation. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har en teknisk utbildning eller ett tekniskt intresse. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Water Company AB

Water Company AB är ett svenskt företag som sedan 1994 hyr ut och säljer lösningar för att filtrera, rena, kyla och kolsyresätta vanligt kranvatten. Kunder är i första hand restauranger och företag.

Water Company AB har ett brett sortiment och kan därför erbjuda rätt vattenautomat för varje behov. Gemensamt för deras vattenmaskiner är den höga kvaliteten på funktion och design. Välj mellan inbyggda, bänk eller fristående vattenautomater i attraktiv design. Vidare så arbetar Water Company AB enbart med vatten, inget annat. Det ger kunder en långsiktig och pålitlig partner med specialistkompetens. I dag kan företaget leverera från Gävle ner till Smygehuk.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 12 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.