Senior Larmtekniker till Professionell Säkerhet Malmö

Senior Larmtekniker till Professionell Säkerhet Malmö

Är du en erfaren Larmtekniker som är redo för nästa steg i sin karriär? Trivs du bra i ledande och coachande roll? Här kommer en chans för dig att av vara en del av ett företag som har som vision att ligga i framkant!

Om tjänsten
Som Senior Larmtekniker kommer du ingå i en service och installationsorganisation. Vår kund erbjuder olika säkerhetslösningar till företag runt om i Skåne. Du kommer att underhålla och serva säkerhetsanläggningar ute hos våra kunder därför är det viktigt att kunden sätts i första hand. Som Senior larmtekniker kommer din arbetsplats vara i Helsingborg, alternativt utgå hemifrån, och dina primära arbetstider kommer vara vardagar 08:00-16:30. Vi letar larmtekniker i hela Skåne.

I din roll som Senior Larmtekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och underhåll
  • Installation av b.la larm, passage och kameraövervakning
  • Utföra beställningar av produkter
  • Ansvarsfull, kunna lära och coacha
  • Administrativt arbete.
Tjänsten är en fast anställning.

Vem kan bli Senior Larmtekniker hos oss?

Tjänsten passar därför dig som har arbetat som larmtekniker i 5-7 år. Det är viktigt att du som person är flexibel, strukturerad och serviceinriktad. Det är även viktigt för oss att du ser en framtid som larmtekniker och att du har ett stort tekniskt kunnande då detta är hjärtat i verksamheten. Detta är även en chans för dig som drivs av ständig utveckling och är en problemlösare. Det är meriterande om du tidigare har varit med och drivit projekt.

Som anställd hos oss arbetar du efter företagets kärnvärderingar; Erfarenhet, Professionalism och Kundfokus.

Viktigt för tjänsten är:
  • Branscherfarenhet
  • Körkort B
  • Tekniskt intresse
  • God ekonomisk förståelse
  • Förmåga att arbetsleda
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om kunden
Från Helsingborg och Malmö hjälper vi våra kunder över hela Skåne att skapa en trygg känsla och en säker arbetsplats. Vår personal har många års branscherfarenhet vilket gör att vi kan hantera alla säkerhetsrelaterade problem som kunderna kan ställas inför.Vi anser att arbetet för att uppnå våra mål börjar internt. Vi tror att god trivsel, härlig atmosfär och stor kompetens är nycklarna till att uppnå våra mål. Därav lägger vi stort engagemang i vår personal. Trivs man på jobbet brukar man vanligtvis prestera bättre ute hos kunden. Vilket är det viktigaste för oss - att kunden är nöjd! Därtill arbetar vi efter personliga utvecklingsplaner och löpande utbildningar för att säkerställa en hög kompetens internt. En kompetens som ska återspeglas hos våra kunder där vi hjälper dem att hantera sina nya och äldre säkerhetssystem

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Rahma Mallek via Rahma.mallek@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Senior Larmtekniker, teknik, Malmö, Skåne, Larm, Tekniker, El, erfarenhet, Elektriker, montör, ProSak, Professionell Säkerhet, Adecco
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.