Säsongsarbete inom växtmaterial

Säsongsarbete inom växtmaterial

Letar du efter ett sommarjobb där du får tillbringa mycket tid utomhus och nära naturen? Vill du ha ett varierande arbete med eget ansvar där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker.

Om uppdraget
För dig som älskar naturen, att till stor del vara utomhus och gärna tar i där det behövs har vi ett perfekt sommarjobb! Strax utanför Ängelholm har vår kund sin verksamhet som samlar in växtmaterial till pollenframställning. Det som samlas in är blommande gräs och örter som sedan mals i olika maskiner för att få fram pollen. Det man får göra hos oss är att jobba med intagning av växtmaterial till olika torkutrymmen och processa de olika växterna med hjälp av vår utrustning. En mindre del växthusarbete förkommer man får därför inte vara rädd för att ta i när det behövs.

För säsongen mellan maj till augusti söker vi sommarpersonal som kan jobba dagtid vardagar och helger. Men eftersom vi lever efter växternas rytm kommer arbetet innebära övertid, arbete på röda dagar och helger. Därför ser vi gärna att du som person är flexibel och driven.

Man kan inte vara allergisk, då man hanterar stora mängder allergent pollen. För säkerhets skull så får man göra allergitest innan om man blir en aktuell kandidat.

Viktigt för tjänsten
  • Du är flexibel med förmåga att arbeta självständigt och i grupp
  • Du trivs att arbeta i naturen och är inte rädd att ta i när det behövs
  • Körkort och tillgång till bil (alternativt moped/cykel) då det är begränsad tillgång till kollektiv kommunikation.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning i maj/juni och sträcker sig fram till augusti.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ronja Andersson Via ronja.andersson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, sommarjobb, studenter, student, växtmaterial, välinge, ängelholm, helsingborg, körkort, pollen, natur,
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.