Säljare till Skåneportar

Säljare till Skåneportar

Är du en kommunikativ och serviceinriktad person som vill utvecklas som Säljare? Trivs du att arbeta med stort kundfokus och ha möjlighet att ansvarsfullt bygga upp din arbetsdag? Vi söker nu säljare till ett uppdrag hos Skåneportar med möjlighet till en utvecklande arbetsplats och att skapa ditt professionella nätverk med nya värdefulla kontakter!

Skåneportar säljer, servar och reparerar portar både till företag och privatpersoner i hela Skåne. Rollen fokuserar sig på deras privatmarkand där det erbjuds många portlösningar som alltid levereras med personlig service och genuint engagemang!

Om dig
Vi söker dig som helt enkelt brinner för försäljning och är affärsdriven. Du har en stark drivkraft och stort engagemang med fokus på att leverera bra resultat och samarbete. Du är nyfiken och samtidigt lyhörd, samt har förmågan och är skicklig på att skapa nya relationer. Du trivs att arbeta självgående, ansvarsfullt och flexibelt samtidigt som du har daglig kommunikation och samarbete tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer:
 • Tidigare erfarenhet av försäljning och arbete med kunder i någon form.
 • Erfarenhet från likande branscher är meriterande
 • Mycket god vana av att arbeta med dator och system som arbetsverktyg
 • Obehindrade kunskaper i svenska språket, tal och skrift
 • Kunskaper i engelska språket är högt meriterande
 • Körkort
I Din roll som Säljare kan bland annat följande arbetsuppgifter förekomma:
 • Bearbeta nya kunder på privatmarknaden
 • Boka och hålla i kundmöten
 • Upprätthålla och förvalta kundrelationer
 • Utveckla befintliga affärer samt nya affärsmöjligheter
 • Förhandling av priser och avtal
VI lägger stor vikt på personlig lämplighet i denna rekrytering.

Om anställningen
Detta är en rekrytering med samarbete mellan Skåneportar och Adecco. Tjänsten är heltid med omgående start efter överenskommelse.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: christoffer.sundell@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 okt 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.