Rekryteringsspecialist till globalt företag

Rekryteringsspecialist till globalt företag

Har du erfarenhet av rekrytering? Värdesätter du en dynamisk och aktivitetsbaserad arbetsplats där du får användning för ditt driv och ditt engagemang. Sök redan idag!


Om tjänsten
Vår kund är en känd aktör inom möbelindustrin som drivs av att ständigt utveckla sin verksamhet med högt fokus på individuell kompetens och digitala plattformar. Företaget arbetar aktivt med sitt värdegrundsarbete och arbetsplatsen representeras av medarbetare från stora delar av världen.
Som rekryteringsspecialist kommer du att ingå i ett HR-team. Du kommer självständigt att driva rekryteringsprocesser framåt i dialog med en rekryterande chef. Ditt arbete kommer främst att utföras i kundens trevliga lokaler i Helsingborg alt. Malmö.

Om dig
Vi söker dig som har relevant utbildning på högskolenivå, t ex inom personal-, beteendevetenskap eller likvärdigt. Du har flerårig erfarenhet från rekryteringsarbete och förväntas kunna arbeta självständigt hos kunden omgående. Har du erfarenhet från arbete på större företag är det extra meriterande. Du värdesätter en arbetsplats där du får möjlighet att själv driva dina processer och arbeta i ett kommunikativt och högpresterande team. För att trivas här är det viktigt att du som person värdesätter öppenhet, enkelhet och viljan att arbeta strukturerat mot företagets gemensamma målsättningar på både nationell och internationell nivå. Koncernspråket är engelska. Företaget erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och vi söker därför efter dig som är öppen för nya möjligheter och tänker dig en längre karriär inom företaget.

Viktigt för tjänsten är:
  • 2-3 års erfarenhet av rekrytering
  • flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som rekryteringsspecialist är ett konsultuppdrag med snarast möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanna Kanold på susanna.kanold@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 feb 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.