Receptionist till New Life Chiropractic

Receptionist till New Life Chiropractic

Brinner du för hälsa och ett liv i rörelse och vill vara med i ett team som brinner för att förändra människors livsstil i grunden. Identifierar du dig med måttot: "Att alla som kommer till oss ska få hjälp att uppleva sitt liv på ett bättre sätt". Har du goda erfarenheter med reception och administration med ett fokus på kundbemötande? Är du en initiativtagande och organiserad person? Då är tjänsten som receptionist med administrativt ansvar till New Life Chiropractic något för dig!

Om tjänsten

New Life Chiropractics vision är att hjälpa dig att få tillbaka din hälsa och funktion i kroppen. Dessutom hjälper vi dig att bibehålla den för att slippa åldras med krämpor och ökade begränsningar i livet.

Vi på Adecco söker nu dig som vill jobba deltid som receptionist hos New Life Chiropractic i Ängelholm. I denna roll kommer du att arbeta på kliniken i Ängelholm och ha ansvar över receptionen. Du kommer även att arbeta med administrativa uppgifter samt ha en assisterade roll till intern personal. Tjänsten är på 50% och är förlagd till måndag och fredag förmiddag samt hela torsdagar. Vi söker även dig som vill komma in och arbeta efter behov.

För denna roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara:
 • Ansvara för receptionen
 • Ta emot, registrera samt välkomna och hjälpa patienter
 • Allmänna administrativa uppgifter
 • Samla in data och föra statistik.
 • Kundbokningar
Om dig

Vi söker dig som är glad, utåtriktad, stresstålig och som gillar att ha många bollar i luften. Du har en god känsla för högklassig service och är orädd i ditt sätt att ta dig an nya uppgifter. Det är viktigt att du tycker om ett högt tempo och har en lösningsorienterad inställning till allt som händer. Du är en teamspelare med god samarbetsförmåga och är inte rädd för att hjälpa dina kollegor när det behövs. Vidare tror vi att du är flexibel, strukturerad, och självgående.

Viktigt för rollen:
 • Professionellt bemötande mot patienter och personal och serviceminded
 • Trivas med multitasking med förmågan att prioritera uppgifter
 • Kunskaper i Excel och Microsoft Office samt bra IT-färdigheter.
 • Erfarenhet av kontorsutrustning
 • Förmåga att vara resursfull och proaktiv när problem uppstår
 • Flytande i Svenska och Engelska i både tal och skrift
Om New Life Chiropractic

New Life Chiropractic föddes ur en vision av att hjälpa personer få tillbaka sin hälsa på ett naturligt sätt.

Anne och Nicklas Wagner driver sedan 2007 New Life Chiropractic som de startade tillsammans efter hemkomsten från Storbritannien där de både studerat och arbetat efter avslutade studier. Deras vision är att tillsammans med deras team skapa en praktik där funktion, läkning och vitalitet sätts i fokus. Hälsa i sin helhet är ledmotivet, inte enbart kortsiktiga lösningar med symtombehandling som fokus.

Om anställningen

New Life Chiropractic har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är en direktrekrytering till New Life Chiropractic, där frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Tjänsten har start så snart vi hittat rätt person och rekryteringsarbetet sker löpande där du får träffa vår kund för en slutgiltig intervju. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Christoffer Sundell via christoffer.sundell@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Receptionist, Administration, Administrativ Assistent, Office Administration, Helsingborg, Ängelholm, Adecco, Kiropraktik, Chiropractic
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.