Projektadministratör med fokus på fakturering till Infranord

Projektadministratör med fokus på fakturering till Infranord

Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt

Om tjänsten
Som projektadministratör kommer du att arbeta i ett team av tre där dina primära arbetsuppgifter kommer vara fakturering i systemet Agresso. Du arbetar i en kravställande funktion där du har tät dialog med planeringsfunktionerna. Du ansvarar för att se till så alla delar kommer in och kan faktureras i tid. Utöver fakturering kan det tillkomma andra administrativa arbetsuppgifter. I rollen som projektadministratör kommer du att utgå från kontoret i Helsingborg. Arbetstiden är vardagar mellan 07:00-15:30.

Tjänsten som projektadministratör är ett konsultuppdrag med start så snart vi hittat rätt person. Uppdraget sträcker sig under minst 6 månader.

Om dig
Vi söker dig som trivs i en kravställande funktion och som har förmåga att samla information från olika funktioner. Du bör ha ett par års erfarenhet av administrativt arbete och fakturering samt vara en van IT - användare.

För att trivas i rollen som projektadministratör är du inte rädd för utmaningar. Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och resultatorienterad. Har du högskole- eller universitetsutbildning inom järnväg eller bygg /anläggning ser vi detta som meriterande men det är inte ett krav.
Du kommer att arbeta i systemet Agresso och i ett flertal unika system för Infranord. Har du arbetat i Agresso tidigare är du extra konkurrenskraftig.

Krav för tjänsten:
  • God erfarenhet från fakturering
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • God kunskap inom Officepaketet
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Infranord
Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.
Infranord - Spåret till framtiden.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Susanna Kanold via Adecco 010 - 173 73 00 alt. Susanna.Kanold@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Infranord, Agresso, Fakturering, Bygg, Projekt, Projektadministratör, Järnväg
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.