Produktion- och inköpskoordinator till Scandstick

Produktion- och inköpskoordinator till Scandstick

Har du erfarenhet av produktionsplanering, logistik och inköp? Vill du utmana dig i en varierande och kombinerad roll där du jobbar både med produktionsplanering och inköp? På ScandStick har vi en spännande framtid, vill du vara med på vår resa?

Om tjänsten
Rollen som produktion- och inköpskoordinator på ScandStick är en kombinerad roll där du tillsammans med produktionsplanerare och inköpschef arbetar för att driva och utveckla verksamhetens dagliga samt långsiktiga effektiviserings- och produktionsarbete. Du kommer arbeta med varierande uppgifter inom produktionsplanering samtidigt som du har en fot på inköpsavdelningen och rapporterar direkt till inköp och logistikchefen. Du kommer vara en värdefull lagspelare med många kontaktytor såväl inom som utanför organisationen med leverantörer, kunder, kollegor och övriga samarbetspartners.
Tjänsten utgår från vårt huvudkontor i Höganäs och du kommer tillsammans med kollegor på bl.a. marknad/sälj, produktion och inköp samarbeta och kommunicera till verksamheten som även finns i Belgien, Slovenien och Polen. Arbetet är förlagd på dagtid, måndag-fredag i Höganäs.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Bevaka inköpsbeläggning och skapa inköpsorder
 • Hantera och övervaka leveranser och prisuppdateringar
 • Skapa produktionsorder i affärs- och planeringssystem
 • Planera, analysera och styra lager samt lagernivåer
 • Planera och leda den dagliga detaljplaneringen tillsammans med respektive enhets- och produktionschef
 • Administrera och delta i inventering av lager
 • Delta i förbättrings- och effektiviseringsarbete i verksamheten
Om Dig
Vi söker dig med högskoleutbildning inom supply chain, inköp, logistik eller motsvarande arbetslivserfarenhet av produktionsplanering och inköp. En förutsättning för arbetet är vana av affärssystem och Excel. Eftersom mycket kommunikation sker med leverantörer och partner i Europa krävs att du kan kommunicera obehindrat i svenska samt engelska, såväl i tal som skrift.
Tjänsten är såväl operativ som strategisk där du hanterar flera arbetsuppgifter parallellt och i högt tempo, det är därför viktigt att du är stresstålig, lösningsorienterad och har ett proaktivt angreppssätt. För att bli framgångsrik i rollen krävs både förmåga att samarbeta som att självständigt ansvarstagande och analytiskt sinne. Vi tror därför att du är handlingskraftig, prestigelös med intresse att tillsammans med kollegor driva och utveckla förbättringsarbete inom verksamheten.

Viktigt för tjänsten:
 • Erfarenhet av produktionsplanering och inköp från tillverkningsindustrin
 • Du är lösningsorienterad, prestigelös och kommunikativ
 • God samarbetsförmåga samt kan driva självständigt arbete
 • Förmåga att arbeta analytiskt och noggrant gällande kvalitet och leveranssäkerhet
 • God vana av affärssystem samt Office
 • Kommunicerar obehindrat i svenska samt engelska
Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet

Om ScandStick
ScandStick är ett företag som grundades 1981 i Helsingborg. Vi säljer och producerar självhäftande laminat till etikettindustrin, där största delen är utländska kunder och export. Vårt huvudkontor med produktion ligger i Höganäs/Sverige, men vi finns även i Belgien, Slovenien och Polen. I Höganäs är vi 75 anställda, och företaget omsätter ca 900 milj kr.

Om anställningen
I denna rekrytering har ScandStick valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökning kommer därför besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten tillsätts omgående efter överenskommelse med löpande rekryteringsarbete. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök genom att klicka på "ansök". Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ronja Andersson, ronja.andersson@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionsplanerare, supply chain, logistik, inköp, Höganäs, Helsingborg, produktion, Scandstick, Adecco
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Sista ansökningsdag 21 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Adecco Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.