Operatör till Allergon i Ängelholm

Operatör till Allergon i Ängelholm

Är du en noggrann operatör? Har du tidigare erfarenhet av läkemedelsproduktion? Är du tillgänglig för uppdrag omgående? Då har Adecco uppdraget för dig!

Allergon AB är marknadens ledande tillverkare av allergena råvaror. De bedriver verksamhet med produktion och försäljning för allergidiagnostik och terapi samt produktion av naturläkemedel. Allergon ingår i ThermoFisher-koncernens division för allergidiagnostik som är världsledande med ImmunoCAP-systemet. Företaget har ett 50-tal anställda och ligger i Välinge strax söder om Ängelholm.

Om arbetet
Arbetsuppgifterna består av många olika delmoment knutet till att ta fram olika allergener:
Odla mögel, sikta pollen, bereda födoämnen, autoklavera, och frystorka. Dessa moment kräver att man är noggrann och ansvarstagande. Du kommer att arbeta i mindre team om 2-4 personer i renrumsmiljö med strikta rutiner där även städning av lokaler ingår.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Ifyllnad av tidredovisning, produktionsjournaler och avräkning av material
  • Skörd, inokulering, mediumberedning och uppvägning av kemikalier
Om dig
Vi söker dig som är utåtriktad och kan arbeta både i grupp och enskilt. Då tjänsten innebär att du måste följa krav avseende GMP, ISO, miljö- och skyddsföreskrifter är det viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Erfarenhet från SAP, läkemedels- och/eller medicinteknikindustrin är meriterande.
Bra förståelse i engelska samt goda kunskaper i svenska är ett krav. Då de arbetar med allergena råvaror är det av största vikt att du inte ha någon form av allergi.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du inte har någon form av allergi (Allergitest genomförs innan kontraktskrivning).
  • Tidigare erfarenhet av läkemedels- och/eller livsmedelsproduktion
  • Stor noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet
  • Förmåga att arbeta strukturerat och vana av dokumentationshantering
  • Goda kunskaper i svenska i såväl tal och skrift
  • Körkort då arbetsplatsen är svårtillkomlig med kollektivtrafik
Om anställningen
Tjänsten som operatör är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående och 3 månader framåt till att börja med. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag där vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ronja Andersson på ronja.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Ängelholm, helsingborg, läkemedelsindustri, operatör, labassistent, pollen, växtmaterial,Allergon, Adecco
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.