Nordisktalande kundtjänstmedarbetare

Nordisktalande kundtjänstmedarbetare

Vi arbetar dagligen med att utöka vårt nätverk av talanger inom flera branscher. På så vis behöver du aldrig kompromissa med färdigheter eller kompetens när du anlitar oss som din personliga rekryterare.

Vi är intresserade av att hitta din nästa arbetsgivare. Vi söker därför dig som är flerspråkig, du behöver därför kunna tala norska, finska eller danska. Vi söker därför dig som kan ett av dessa språk då vi har många kunder som eftersöker flerspråkiga kollegor. Främst gäller det uppdrag inom kundtjänst.
Detta gör vi genom att omvärldsbevaka och kompetens kartlägga framtida behov på arbetsmarknaden. Adecco arbetar aktivt inom lokala, regionala och nationella nätverk främst för att kunna erbjuda våra kandidater deras nästa steg i karriären.

Vem söker vi?
Vi vill komma i kontakt med dig har goda erfarenheter av antingen danska, norska eller finska i både skrift och tal. Vi arbetar både med tillsvidaretjänster och kortare konsultuppdrag beroende på hur varierat arbete du önskar ha. Vi ser att personliga egenskaper som självständighet, initiativtagande och problemlösningsförmåga kommer att vara efterfrågade hos våra uppdragsgivare.

Hur ser samarbetet och kommunikationen ut?
För att vi som rekryterare ska kunna matcha dina kompetenser mot spännande branscher och företag behöver vi ha ett starkt samarbete. Vi vill främja mångfald och motverka diskriminering och av den anledningen arbetar vi kompetensbaserat där ålder, kön och etnicitet och fritidsintressen inte hör hemma i en rekryteringsprocess.

Hur startar du processen?
Ansökan är öppen mellan 8/9-8/10. Skicka in dina kontaktuppgifter och CV (om du har) så hoppas jag att vi hörs framöver.

Behöver du hjälp att registrera dig vänligen kontakta info@adecco.se

Vi ser fram emot att prata mer med dig!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.