Montör till FJ lastvagnar

Montör till FJ lastvagnar

Om tjänsten
Som montör på FJ lastvagnar kommer du att arbeta med installation/montage av mekaniska och elektriska komponenter, system och utrustningar utefter kundanpassade orders. Verksamheten omfattar dels påbyggnader av lastbilar (body shop) till olika ändamål som tex dragbilar, grusbilar, och lastväxlare och dels tillverkning (industri) av komponenter och utrustning till byggnationsverksamheten. Du arbetar tillsammans med andra montörer i verkstaden och rapporterar till arbetsledaren på plats.

Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start så snart vi hittar rätt person.

Om dig
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning, gärna med inriktning fordon. Har du tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och i synnerhet tunga fordon eller entreprenadmaskiner är du extra konkurrenskraftig. Arbetet kräver att du har kunskap inom mekanik, hydraulik och el samt att du har kunskap kring kopplingsscheman.
En del av ombyggnationerna kräver svetsning, så har du svetsarutbildning alternativt arbetslivserfarenhet som kan mätas likvärdigt är det meriterande.

Vidare ser vi att du är en person som är bra på att ta egna initiativ och trivs med att lösa problem. Du är positiv och service minded och gillar att arbeta med kroppen i en tempofylld miljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Susanna Kanold via Susanna.Kanold@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Fordon, fordonsbranschen, svets, svetsarutbildning, mekanik, hydraulik, el, kopplingsschema, TIG/ MIG / MAG, industri, lastbilar, ombyggnationer
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.