Kundtjänstmedarbetare till Mestergruppen AB i Helsingborg

Kundtjänstmedarbetare till Mestergruppen AB i Helsingborg

Har du arbetslivserfarenhet inom service? Trivs du bra med att använda datorn och telefon som främsta arbetsverktyg? Är du social, driven och serviceminded? Vi söker nu kundtjänstmedarbetare till Mestergruppen AB i Helsingborg!

Om tjänsten
Är du serviceinriktad och brinner för ett gott kundbemötande? Vill du utvecklas inom kundsupport och få värdefull arbetslivserfarenhet? Då har vi jobbet för dig! Vi söker en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare till Mestergruppen i Helsingborg. Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ta emot ärenden via telefon och mail från företagets kunder. Du ansvarar därför för att ge ett lyhört och serviceinriktat stöd till kunden.

Tjänsten som kundsupport hos Mestergruppen är ett konsultuppdrag med start i januari och sträcker sig 6 månader fram. För rätt person finns det stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning hos Mestergruppen.

Om dig
Vi söker dig som har en hög serviceförmåga som kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du kan komma från servicebranschen eller liknande bransch. Vi ser att du är självständig i ditt arbetssätt och har lätt att prioritera olika arbetsuppgifter på kort varsel. Vidare ser vi att du är driven, flexibel och gillar att ta egna initiativ.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare vana av service
  • Flytande i Svenska och engelska i tal samt skrift
  • God systemvana
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Mestergruppen AB
Vi är en kedja av närmare 270 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja. Många av våra anläggningar har en över hundraårig historia med ursprung i de traditionella brädgårdarna. Därför bankar våra hjärtan extra starkt för trä och virke. XL-BYGG, BOLIST/Järnia ingår i koncernen Mestergruppen Sverige AB och verkar under respektive namn.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Joella.Olofsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Mestergruppen AB, Bolist, Järnia, XL, byggbranschen, bygg, kundtjänst, kundservice, Helsingborg,
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 dec 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.