Kredithandläggare hos Bring i Helsingborg

Kredithandläggare hos Bring i Helsingborg

Har du jobbat med inkassohandläggning och kundreskontra? Är du organiserad och bra på att kommunicera och samarbeta? Nu söker Bring i Helsingborg en Kredithandläggare. Skicka in din ansökan idag!

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om tjänsten
Som kredithandläggare fylls din vecka av en rad varierande arbetsuppgifter. Du är en del av kundreskontrateamet (OTC) som idag består av tre tjänster. Nu utökar Bring avdelningen med en heltidstjänst som Kredithandläggare. Du rapporterar till OTC Teamledare i Accounting Center, Helsingborg. Bolagen som tjänsten avser finns i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Kontaktperson mot inkassobolag i de nordiska länderna för åtta bolag
  • Hantering av inkassoärenden, handläggning av betalningsplaner, kreditbedömningar och hantering/bokföring av konkurser
  • Kundreskontra, utredningar och kundkontakt. Vi arbetar i Navision.
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av samma eller liknande yrkesroll med en adekvat utbildning i bagaget. Meriterande är om du har arbetet i system likt Navision och är förtrogen med regelverken i de nordiska länderna.

Vidare ser vi att du är noggrann, organiserad och stresstålig. Du kommer att vara den person som håller ihop frågor mot kunder, inkassobolag, interna säljare och faktureringsavdelning samt fungera som stöttning åt OTC-teamet. Du kommer också att ha tät kontakt med vår underleverantör Azets. Det är därför väldigt viktigt med god samarbetsförmåga och kommunikation.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av liknande tjänst och/eller arbetsuppgifter
  • Du arbetar noggrant, strukturerat och självgående
  • God datorvana och flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som Kredithandläggare är ett konsultuppdrag på heltid med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos Bring.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sara Höglund via 08 - 100 500

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kredithandläggare, tranportbranschen , Helsingborg, Navision, Basware, Bring, Adecco
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 10 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.