Junior produktionsledare till Helsingborg

Junior produktionsledare till Helsingborg

Arbetsbeskrivning

I rollen som produktionsledare erbjuds du ett mycket omväxlande arbete, du styr den dagliga driften och säkerställer att ni tillsammans levererar med god kvalitet till kunden. Tillsammans med övriga produktionsledare arbetar du med att ständigt förbättra verksamheten enligt uppsatta mål. I rollen som arbetsledare har du till uppgift att planera det dagliga arbetet med att leda och fördela arbetsuppgifterna. Du kommer till stor del arbeta i driften och arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak pack och plock samt maskinövervakning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av livsmedelsindustri och tidigare erfarenhet av arbetsledning. För att du snabbt ska kunna sätta dig in i rollen ser vi att du har erfarenhet av att leda och fördela arbetet samt vana av att skapa struktur. Som person är du flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Du har förmåga att se helheten och tar ansvar för din arbetsinsats. Då tjänsten till stor del sker i den dagliga verksamheten är det viktigt att du som söker trivs med operativs produktionsarbete.

Om anställningen

Tjänsten som arbetsledare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Arbetstiderna är förlagda på ständig natt men utbildningen kommer att ske under de första veckorna på dagtid. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplig och inställning till arbetet i denna rekrytering.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare anna.bengtsson@adecco.se. Har du frågor kring registrering, vänligen kontakta supporten, kandidatsupport@adecco.se eller 08-598 980 10.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.