Junior controller till Bring Frigo i Helsingborg

Junior controller till Bring Frigo i Helsingborg

Om tjänsten
Som junior controller kommer du ha en bred roll som innefattar att stötta i bokslut, sitta med prognos och budgetarbete, uppföljningar samt förbättringsprojekt. Du tillhör affärsområdet Warehouse och rapporterar direkt till businesscontroller. Vidare kommer du ha en tät kontakt med accounting centret, administratörer och övriga businesscontrollers i landet. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag-fredag. Tjänsten som controller är ett konsultuppdrag med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som är i början av din karriär och som letar efter en arbetsplats där du får vara med att påverka och skapa. Du har troligtvis en akademisk utbildning inom ekonomi och/ eller några års erfarenhet av liknande arbete. Har du kunnighet inom redovisning och erfarenhet från Navision ser vi det som extra meriterande men det är inget krav för tjänsten.

I rollen som controller hos Bring Frigo har du stora möjligheter att utvecklas i din roll då bolaget befinner sig i en spännande fas. Du som är nyfiken, har ett öppet sinne och god initiativförmåga kommer att trivas i rollen. Vidare ser vi gärna att du är analytiskt lagd och har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Bring
Bring är bland de största och mest erkända logistikaktörerna i Norden och präglas av starkt affärsmannaskap, stort engagemang, ambition och personligt ledarskap.
Bring arbetar aktivt för att ha en gemensam och stark kultur och kunna leverera med hög kvalitet.

Hos Bring Frigo satsar man mycket på medarbetares trivsel och personliga utveckling. I bolaget ges mycket frihet och att ta egna initiativ och påverka med idéer för att bidra till att stötta verksamheten att nå sina affärsmål.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Susanna Kanold via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
controller, junior controller, accounting, redovisning, navision
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.