Extrajobb som livsmedelsarbetare till Charkprodukter

Extrajobb som livsmedelsarbetare till Charkprodukter

Vill du arbeta extra som livsmedelsmedarbetare i Billesholm? Nu söker vi extrapersonal till Charkprodukter som är ett välkänt och genuint företag med lång historia. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Som produktionsmedarbetare på Charkprodukter kommer du att arbeta i produktionslinjerna där dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att packa charkuterier, övervaka samt styra maskiner i produktionen. Du kommer tillsammans med ett team ansvara för att det är ordning och reda samt noggrant följa de säkerhetsanvisningarna som finns. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag och två-skift tillämpas, du bör kunna arbeta minst 2 dagar i veckan för att vara aktuell. Placering är företagets produktionsfabrik i Billesholm.

I din roll som produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Packning av diverse charkuterier
  • Övervakning och styrning av produktionsmaskiner
Om dig
Vi söker dig som vill arbeta extra mnst två dagar i veckan mellan måndag till fredag. Som person är du flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och har lätt för att anpassa dig till olika typer av miljöer. Eftersom du kommer att vara ansiktet utåt för Adecco ställer vi höga krav på ett professionellt bemötande. Vi ser gärna att ditt schema är flexibelt och att du kan ställa upp med kort varsel. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i produktion och livsmedel sedan tidigare, men det är inget krav för tjänsten

Krav för tjänsten är:
  • B-körkort och tillgång till bil
  • Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Charkprodukter
Charkprodukter har en lång historia av att producera charkuterier, så tidigt som på 60-talet tillverkades det korv i fabrikerna. Charkprodukter AB tillverkar idag och marknadsför sammansatta charkuterier. Våra huvudgrupper är pastej, varmrökt och kallrökt korv samt skinka. Produkterna produceras idag på några av våra två fina anläggningar som ligger i Billesholm och i Malmö.

Kontaktuppgifter:
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanna Kanold via Susanna.Kanold@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Billesholm, Charkprodukter, Helsingborg, Adecco, Produktion, Livsmedel
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 dec 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.