Extraarbete inom lager och produktion

Extraarbete inom lager och produktion

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba inom lager och produktion i Helsingborg. Du som söker är flexibel, utåtriktad och kommunikativ. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har en förmåga att se helheten i arbetet och trivs med högt tempo. Ditt daglig arbete kommer innebära en bredd av arbetsuppgifter inom orderplock, packetering, maskinövervakning, sortering men också eventuellt truckkörning. Det är därför viktigt att alltid ha nogrannhet och kvalitet i fokus. Då maskin - och processövervakning är en förekommande arbetsuppgift är goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.

Som anställd i vår konsultpool kommer du erbjudas varierande uppgifter och arbetstider. Du kommer vara en del av vår kunds produktion där du får möjlighet att arbeta såväl i team som självständigt med flexibilitet gällande arbetsuppgifter- och tider där arbetet stundvis kan vara fysiskt krävande. För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du har möjlighet att arbeta minst 2-3 dagar i veckan där behovet kan dyka upp med både längre och kortare varsel. Arbetspassen är varierande och förlagda dag- och nattid på såväl vardagar som helger.

Kvalifikationer

Som person är du flexibel och tycker om att ha många bollar i luften. Du har förmåga att se helheten och tar ansvar för din arbetsinsats. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande samt truckkort enligt TLP-10. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplig och inställning till arbetet i denna rekrytering.

Arbetstider/ Varaktighet

Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extraarbete för dig med annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, arbete eller är pension. Urval och rekrytering sker löpande med tillsättning omgående efter överenskommelse. Som ambulerande konsult är du anställd av Adecco men utför arbete hos våra kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde eller avdelning.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare ronja.andersson@adecco.se. Har du frågor kring registrering, vänligen kontakta supporten, kandidatsupport@adecco.se eller 08-598 980 10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.