Drifttekniker till Nevel

Drifttekniker till Nevel

Trivs du i en bred roll där du kan ta stort eget ansvar? Har du erfarenhet av att arbeta som drifttekniker inom fjärrvärme? DÅ är detta tjänsten för dig!

Om tjänsten

Som drifttekniker hos Nevel kommer du att arbeta med drift- och underhållsarbeten samt planering av dessa. Du ingår i ett team som sköter och driver fjärrvärmeverken i Bjuv och närliggande panncentraler i ex. Billesholm, Åstorp, Höganäs, Vejbystrand och Hjärnarp. Nevel befinner sig i en expansionsfas och fler anläggningar kan komma att läggas till.
Som drifttekniker arbetar du med hela kedjan från bra¨nslemottagning, operativ drift av anläggningarna till underhållsinsatser. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helger. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta med biopannor.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat:
  • Daglig driftoptimering
  • Ansvar för underhåll, bränsle och drift av anläggningar
  • Förebyggande underhållningsarbete
  • Rapportera drift-, arbetsmiljö- eller miljöproblem enligt gällande rutin samt bedriva miljö- och arbetsmiljöarbete tillsammans med övriga medarbetare
Tjänsten är ett konsultuppdrag. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden där du arbetar hos våra kunder. Denna tjänst avser ett uppdrag hos Nevel AB som drifttekniker. Arbetet är förlagd på dagtid och tjänsten innefattar även beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helger.

Om dig
Du som söker är utbildad pannoperatör, drifttekniker, driftingenjör eller motsvarande och har en gedigen erfarenhet inom yrket. Har du panncertifiering enligt kategori 1 (AFS 2017: 3) är det meriterande. Då arbete med hjullastare kan förekomma i arbetet ser vi att du som söker har behörighet att köra hjullastare. För tjänsten krävs erfarenhet av arbete med biopannor. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet och att du har elkompetens.
Du som person tar stort ansvar för din arbetsinsats och ser dig som en lagspelare som kan arbeta såväl i grupp som självständigt. Du är flexibel, ambitiös och med dina tidigare erfarenheter känner dig trygg i att systematisk felsök och prioritera uppgifter. Du är serviceinriktad och trivs i ett arbete med högt tempo. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet

Om Nevel
Nevel a¨r ett företag inom avancerad infrastruktur, med uppdraget att ta sina kunders infrastrukturlo¨sningar till nästa nivå°. Vi erbjuder avancerade industriella och kommunala infrastrukturlo¨sningar som gynnar våra kunder och deras lokala samhällen. Vi leder färden in i framtiden och tar va°ra kunder pa° en resa som kommer att vara full av lärande, gemensam innovation och nya möjligheter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Anna Bengtsson, Anna.bengtsson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, vänligen kontakta supporten via info@adecco.se
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.