Customer service support till kommande uppdrag

Customer service support till kommande uppdrag

Har du tidigare erfarenhet av customer service? Gillar du att arbeta flexibelt, noggrant och kommunikativt? Är du tillgänglig för uppdrag omgående? Adecco har nu spännande uppdrag inom customer service hos våra kunder i bl.a. Helsingborg och Landskrona!

Om tjänsten
Vi har nu uppdrag inom customer service och supply chain där du får möjlighet att arbeta flexibelt, initiativtagande och med brett kontaktnät. I rollen arbetar du med fokus på kundsupport, både mot en nationell och internationell marknad där du i huvudsak hanterar inkommande ärenden via telefon och mail. Det är en bred roll där du också har en viktig del i verksamheten genom att verka problemlösande och kommunikativ där du ansvarar för kundärendet från start till mål. Du ser till att kunden får bästa tänkbara service och hanterar ärenden ansvarsfullt och effektivt tillsammans med kollegor.

I din roll kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
 • Kundsupport och kundkontakt
 • Orderregistrering och hantering
 • Stötta försäljningsavdelningen
 • Bokning och kommunikation av transporter
 • Fakturering
Uppdraget är på heltid

Om dig
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av customer service och/eller supply chain. Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och serviceinriktad. Du är någon som inte tvekar att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs och vågar ta för dig. Du kan med god prioriteringsförmåga och flexibilitet ställa om och justera ditt arbetssätt efter förändrade behov från verksamheten. För att lyckas i rollen så behöver du ha goda datakunskaper samt en fingertoppskänsla för service! Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav då mycket av kontakten är med internationella kunder.

Viktigt för tjänsten är:
 • Erfarenhet inom customer service och/eller supply chain management eller liknande
 • Dokumenterad erfarenhet av försäljning
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
 • Goda datorkunskaper och affärsystem
 • Förmåga att arbeta problemlösande och kommunikativt
 • Tillgänglig omgående
Meriterande:
 • Goda kunskaper i ryska, franska eller spanska.
Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du anställning i Adecco Sweden AB där vi självklart har kollektivavtal och flera förmåner. Rekryteringsarbetet och urval sker löpande. Bifoga CV och personligt brev vid intresse. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ronja Andersson via ronja.andersson@adecco.se .

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.