CE-chaufför sökes till kund i Helsingborg

CE-chaufför sökes till kund i Helsingborg

Arbeta som CE-chaufför hos en kund i utkanten av Helsingborg! Perfekt för dig som vill tjäna några extra slantar i sommar.

Om tjänsten
V. 26-28 och V.30-34 kommer Adecco att hjälpa till med bemanningen av en CE-chaufför till en lastbilsverkstad ute vid Ättekulla nära Helsingborg. Du kommer att ges en god introduktion tillsammans med den förare som du kommer att arbeta för under semestertiden.
När du inte är ute och besiktar eller lastar så kommer du att spendera timmarna i verkstaden och hjälpa till med det som behövs. Vi ställer inte krav på mekaniskt kunnande, men vi ser positivt på om du är intresserad av att lära dig mer!

Det viktigaste för oss är att du:
  • Har en god körvana av lastbil och trailer (CE-körkort)
  • Kan arbeta hela perioden
  • Kan arbeta med start kl 06:30 på morgonen måndag-fredag
Arbetet är på heltid under hela perioden. Du är självklart fullt försäkrad genom Adecco som din arbetsgivare som även är anslutna till kollektivavtal. Du kommer att ha en Business Manager som din närmste chef utöver en väldigt god kontakt med verkmästare och verkstadschef.
Vi kommer att arbeta aktivt för att lösa detta behov så snabbt som möjligt, vänta därför inte med en ansökan. Det räcker med ett CV så tar vi direktkontakt efter det om du uppfyller våra krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Victoria Eriksson via Victoria.eriksson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

CE-chaufför, Helsingborg, Adecco, Lastbilsmekaniker, mekaniker, bilmekaniker, Ättekulla
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.