Butiksmedarbetare klädbutik

Butiksmedarbetare klädbutik

Är du arbetsvillig, serviceinriktad och vill arbeta inom butik och mode? Just nu söker vi medarbetare till kund i Helsingborg / Malmö.

Om tjänsten
Ditt arbete som butikssäljare är varierande och flexibelt med ett självklart fokus på kundservice och engagemang. Med din förmåga att sälja och ge utmärkt service tar du ansvar och är länken från det att kund kommer in i butiken till att kunderna lämnar nöjd och glad med sin nya vara. Dina arbetsuppgifter kan bl.a. innebära uppackning av varor, ställa i ordning, skylta i butik och kassahantering.
Tjänsten är på 100%.

Om dig
Som person är du flexibel, ansvarstagande, serviceinriktad och lätt för att anpassa dig till olika typer av miljöer och situationer. Vi tror också att du har arbetat tidigare inom butik med försäljning och kundservice. Har du arbetet och/eller har intresse av mode är det ett extra plus.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tidigare vana av butik och försäljning inom mode
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil är meriterande
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar hos vår kund som ambulerande konsult. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Victoria Eriksson via victoria.eriksson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Sökord
butik, mode, service, Helsingborg, Malmö, ambulerande konsult
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.