Teknisk Säljare inom automation till Frenna AB

Teknisk Säljare inom automation till Frenna AB

Frenna AB växer och vi söker därför nu en driven och relationsbyggande Teknisk Säljare inom automation, som vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Frenna kommer du aktivt arbeta mot våra befintliga och nya kunder från södra Sverige upp till Stockholmsområdet. Våra huvudkunder är den nordiska OEM marknaden inom automation där vi som partner tillhandahåller kundorienterade lösningar. Det är viktigt att du är van vid att möta kunder face to face och kan sälja in helhetslösningar, eller den lösning som passar enskild kund bäst. I dialog med VD/ försäljningschef ansvarar du för hela säljprocessen. Under en normal arbetsvecka har du cirka tre dagar på fältet och två dagar på kontoret i Helsingborg.

Du är helt enkelt specialist på att skapa långsiktiga och lönsamma relationer!

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är en person som stimuleras av att besöka kunder och som har stort driv, du tycker om att förhandla och har förmågan att hjälpa kunden att få den tekniskt och ekonomiskt bästa lösningen för sitt företag. Det är viktigt att du är lagspelare som ser nyttan för hela företaget, samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi tror att du i grunden har någon form av teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet inom teknikområdet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna roll.

Erfarenhet

Du som söker tjänsten skall ha dokumenterad säljerfarenhet från tjänsteförsäljning eller projektförsäljning inom B2B. Du är teknisk kunnig och har du även erfarenhet från liknade bransch är det ett plus. Du har körkort samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper i tyska och franska är ett plus.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande säljtjänst och arbetsmiljö fylld av utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling. Hos oss hjälps vi åt, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla med ett gemensamt mål att lyckas tillsammans. Vi erbjuder fast lön + tjänstebil samt kontinuerlig vidareutbildning inom vårt område.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med ActivPersonal och du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 31 maj, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Spjut
Telefon 0733- 67 06 60
Område Helsingborg
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.frenna.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra specialiteter är flödeskontroll och mekanisk automation för en mängd industrier och applikationer. Vår kärnaffär är utveckling och produktion av tekniska system och/eller komponenter. Våra huvudkunder är den nordiska OEM marknaden och där vi som partner tillhandahåller kundorienterade lösningar.

Läs mer på www.frenna.se