junior produktutvecklare till expansiva cg drives & automation!

junior produktutvecklare till expansiva cg drives & automation!

Tycker du att det är intressant med produktutveckling och vill få användning för din innovativa förmåga? Vill du ha stor frihet med att komma med förslag på både produkter och lösningar samt få vara med hela vägen från idé till produkt? Sök tjänsten idag och bli en del av CG Drives & Automations produktutvecklingsavdelning i Helsingborg!

Information om uppdraget

Academic Work söker en produktutvecklare till CG Drives & Automations produktutvecklingsavdelning i Helsingborg. Avdelningen består av 15 personer som utvecklar produkter från grunden som innehåller både elektronik, mekanik och programvara.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos CG Drives & Automation. Uppdraget kommer att vara på heltid och initialt sträcka sig över sex månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som produktutvecklare kommer du arbeta i projektform med varierande storlek. Nu kommer CG Drives & Automation påbörja flera spännande projekt, både inom algoritmutveckling och styrelektronik. Beroende på din erfarenhet och dina intressen kan rollen formas utefter dina erfarenheter och din expertis. Detta är en unik möjlighet för dig att utnyttja dina kunskaper inom ditt område i ett spännande företag!

Du kommer till exempel att:
 • Utveckla nya innovativa applikationer
 • Ta fram nya algoritmer
 • Provköra nyutvecklad kod i testsystem
 • Jobba i simuleringsverktyg
Tjänsten passar dig som är intresserad av en tjänst där du får stor frihet att komma med idéer och förslag samtidigt som du har ett stort intresse för problemlösning.

Vi söker dig som
 • Har en ingenjörsutbildning inom elektronikutveckling, allt från kraftelektronik till embedded, reglerteknik, elkraft eller liknande
 • Har väldigt goda kunskaper i det engelska språket då majoriteten av all kommunikation sker på engelska
Det är meriterande om du
 • Kan skriva källkod för inbyggda system i C, C++ eller liknade språk
 • Kan bygga modeller och simulera i Matlab och PSpice
 • Kommunicerar obehindrat på svenska
 • Har kunskaper i det tyska språket
 • Har 0-3 års relevant arbetslivserfarenhet
Som person är du innovativ och gillar att komma på lösningar på problem som du inte är rädd för att framföra. Du ser detta som en möjlighet att få chans att vara med och utveckla en idé och driva den från start till slut. Du är även praktiskt lagd och gillar att mecka med produkterna. Det är också viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och har förståelse för att sätta dig in i kundernas behov samt omsätta behovet till det tekniska området och hitta en lösning. Din drivkraft och ditt intresse för teknik är det som genomsyrar ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Någon gång mellan augusti-september, efter överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Helsingborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CG Drives önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

CG Drives & Automation är ett företag som använder sina kunskaper för att ta fram tekniska lösningar för att sänka driftkostnader och samtidigt förbättra processprestandan. De erbjuder elektriska produkter, system och tjänster för energiföretag, energiproduktion, industrier och konsumenter och har över 15 000 anställda i omkring 85 länder. De har kunder över hela världen och är en ledande global aktör som ligger i framkant när det gäller just hantering och tillämpning av elektrisk energi. Utvecklingsresurser och teknisk expertis inom områden som kraftelektronik, styralgoritmer och motordesign finns ibland annat Sverige och deras produktion- och testanläggningar finns vid huvudkontoret i Helsingborg.