VD-assistent till Assistansbolaget i Helsingborg

VD-assistent till Assistansbolaget i Helsingborg

Är du en prestigelös och problemlösande person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Har du dessutom en hög personlig mognad, är lyhörd och är retoriskt skicklig både muntligt och skriftligt kan det vara just dig vi söker för tjänsten som VD-assistent till Assistansbolaget - Ett företag där varje individ får chans att utvecklas inom sina roller.

Information om uppdraget

Academic Work söker en VD-assistent till Assistansbolaget i Helsingborg.

Så här beskriver sig Assistansbolaget som arbetsgivare: På Assistansbolaget arbetar ca 30 medarbetare, en sammansättning av professionella personer som är handplockade för sin gedigna kunskap inom de olika områden där vi verkar. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto handlingskraft och kundfokus! Tack vare den lilla organisationen i kombination med den starka affärskunskapen får varje avdelning chans att anta utmaningar och utveckling inom just sina områden. Vår absolut viktigaste resurs är våra enormt duktiga medarbetare och vi bryr oss om deras hälsa och välmående. Just därför har vi ett av Sverige finaste kontor beläget i den nya delen av Knutpunkten. Kontoret är strategiskt placerat med extremt goda kommunikationsmöjligheter. Kontoret kännetecknas av medarbetare med driv, engagemang och professionalism, men också en avslappnad attityd och framför allt arbetsglädje vilket vi tycker är viktigt.

Som VD-assistent får du en nyckelroll i företaget där du får en direkt inblick i bolaget och får vara med i många delar. För rätt person finns det därför alla möjligheter för både personlig och arbetsmässig utveckling!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Assistansbolaget.

Arbetsuppgifter

Som VD-assistent kommer du att få axla en varierande roll och hantera allt mellan högt och lågt med ett övergripande ansvar för att planera och koordinera VD:ns kalender med tillhörande möten, bokningar, protokollskrivning etc. Du måste därför vara prestigelös i att arbeta utifrån behov, förändrade förhållanden och stötta upp där det behövs.

I dina ansvarsområden ingår exempelvis:
 • Koordinering av VD:s kalender
 • Resebokningar och tillhörande reseadministration
 • Uppföljning och samanställning av material från övrig organisation
 • Sammankalla och koordinera möten och konferenser
 • Avtalshantering
 • Mötesförberedelser
 • Skapande av presentationsmaterial
 • Ad Hoc uppgifter som kan vara av varierande karaktär
Vi söker dig som
 • Har arbetat med administrativa uppgifter tidigare (förslagsvis som tidigare VD-assistent, administratör eller liknande)
 • Kan hantera Officepaketet mycket väl
 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat
 • Har B-körkort
För att passa i rollen som VD-assistent tror vi att du arbetat ett par år med liknande arbetsuppgifter men är fortfarande i början av din karriär. Du brinner för det du tar dig an och vi ser gärna att du har erfarenhet från roller med fokus på service och/eller administration. I denna rekrytering kommer vi även att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då arbetets utformning ställer krav på vissa kompetenser och där ditt nära samarbete med företagets VD kräver en god personkemi. Vi ser därför att du är lösningsorienterad med förmågan att arbeta självständigt. Du bidrar med struktur, kommunikation och tydlighet och som person är du professionell med hög integritet och förstår vikten av sekretess då du hanterar känsliga och konfidentiella uppgifter på daglig basis. Om du stämmer in på ovanstående ser vi fram emot din ansökan med motivering till varför just du ska bli Assistansbolagets nästa VD-assistent.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Placering: Helsingborg
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Sophie Olsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Assistansbolagets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Assistansbolaget är en av marknadens största vägassistansoperatörer med kunder i Sverige och Norge alla med en gemensam nämnare att de önskar trygghet på vägen. Hos Assistansbolaget står digitalisering och ny teknik i centrum där vår kund varje dag arbetar för att ge sina kunder den bästa möjliga servicen. Läs gärna mer om Assistansbolaget här