Teknisk support till innovativt och växande företag i Helsingborg!

Teknisk support till innovativt och växande företag i Helsingborg!

Sitter du inne på en stor teknisk kunskap som du vill dela med dig av till andra? Motiveras du av att ständigt finna de allra bästa lösningarna till kunden? Vill du arbeta i en innovativ miljö och vara en del av ett företag som ligger i ständig utveckling? Just nu söker vi en teknisk support för att komplettera Drivecs drivna och charmiga team i Helsingborg.

Information om uppdraget

Academic Work söker en Teknisk support till innovativa Drivec i Helsingborg.

Drivec är ett företag i ständigt framkant som utvecklar och tillhandahåller fordonsdata som ökar lönsamheten, höjer säkerheten och minskar miljökonsekvenserna för transportindustrin. De tillverkar och utvecklar mjukvara för Ecodriving och fordonshälsa med hjälp av avancerade beräkningsmodeller och algoritmer, och tar fram och presenterar viktiga fordonsrelaterade nyckeltal för användaren.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Drivec. Uppdraget är på heltid och kommer initialt sträcka sig över 6 månader med goda möjligheter till förlängning på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Support har du en viktig roll i företaget då du ansvarar för den dagliga kontakten med Drivecs kunder. Drivec har idag ca 5000 mätare ute på fält där du blir nyckelspelaren och ansvarig för att supporta kunderna. Du kommer dels agera support och hantera alla kunders problem vad gäller allt från högt till lågt, där 80-90% av kontakten sker per mail, men också proaktivt arbeta med kundkontakt.

Då Drivec är under ständig utveckling kommer det mycket goda utvecklingsmöjligheter med tjänsten. I vilken riktning baseras på hur du är som person, men exempel på vägar att gå är att i framtiden agera Supportchef då företaget har en väldigt spännande tillväxtresa framför sig. Med teknisk bakgrund finns också möjligheter för ett framtida arbete med teknisk utveckling.

Vi söker dig som
 • Har ett stort tekniskt intresse
 • Har mycket goda kunskaper i både det svenska och engelska språket, i tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har en teknisk eftergymnasial utbildning
 • Tidigare har arbetat i en likvärdig roll
 • Tidigare har arbetat med systemet Jira
Som person är du service-minded och effektiv i ditt sätt att arbete på, med en positiv och driven anda för att passa in i företagets charmiga kultur. Du är ansvarstagande, självgående och är inte rädd för att ta egna beslut utifrån bolagets ramverk för att på allra bästa sätt lösa kundens problem. Vi ser gärna att du är orädd och nyfiken, för att hela tiden utvecklas i takt med företaget.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Placering: Helsingborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Drivecs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Drivec på deras hemsida!