Systemtekniker

Systemtekniker

Har du arbetat något/några år med IT-drift i Microsoft-miljö och är sugen på nya utmaningar? Du har nu möjligheten att arbeta i en organisation som är inne i en spännande digitaliserings- och innovationsresa. Här ges du som är nyfiken och vill utvecklas stora möjligheter att vara med att påverka och ta ansvar i ditt dagliga arbete samtidigt som du får arbeta med de senaste teknikerna!

Information om uppdraget

Du kommer att bli en del av driftteamet som idag består av fyra erfarna systemtekniker med lång erfarenhet inom organisationen. Eftersom det nu satsas stort på digitalisering och innovation kommer teamet att utökas av tre systemtekniker.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande,

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor i driftteamet ger ni tredje nivå support och underhåll av den tekniska plattformen, implementerar nya lösningar och driver utvecklingen mot en modern digital IT-miljö. Du analyserar och koordinerar lösningar, konfigurationer och integrationer i Sharepoint och Azure, samt är mycket serviceinriktad och noggrann. Du kommer att arbeta processorienterat enligt ITIL med att samordna, övervaka samt felsöka system och programvaror för att användarna inom organisationen och ge bästa möjliga service till medarbetare i alla delar av organisationen. Du kommer att arbeta i spännande projekt där du är bollplank, problemlösare och bidrar med din kompetens inom området för att skapa lösningar som når upp till en hög säkerhet och använder sig av den senaste tekniken.

Vi söker dig som

Vi tror att du har arbetat i några år med IT-drift och har god kunskap inom följande:
  • Microsoft produkter; M365 SharePoint, Azure och Azure-AD.
  • Talar flytande svenska
I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. För att trivas hos vår kund tror vi att du är en nyfiken person som alltid vill lära dig mer och utvecklas, är kommunikativ och trivs med att arbeta självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Övrig information
  • Start: September
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Helsingborg, Centralt
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se