Studerande redovisningsassistent till stor ekonomiavdelning i Helsingborg

Studerande redovisningsassistent till stor ekonomiavdelning i Helsingborg

Är du ekonomistudent med ett brinnande intresse för redovisning? Vill du tillämpa dina teoretiska kunskaper och skaffa dig praktisk erfarenhet inom ett meriterade arbete som redovisningsassistent? Då kan du vara den vi söker! Sök redan idag, då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu för vår kunds räkning en redovisningsassistent till deras ekonomiteam på deltid. Vår kunds verksamhet har ett starkt koncept som fokuserar på det lokalt arbete och förankring, vilket varit styrkan i skapandet av ett mervärde för sina kunder sedan start. Företaget är etablerat på 15 orter runt om i landet och erbjuder en rad tjänster inom transport-, maskin- och logistik. På kontoret i Helsingborg möts du av medarbetare som har ett stort engagemang och en god gemenskap. Det är en föränderlig verksamhet där det ständigt finns något nytt att lära viket dagligen bidrar till en utvecklande arbetsmiljö. Vikten i att involvera såväl interna som externa medarbetare är en självklarhet för vår kund.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid, med en omfattning på 2 dagar/veckan där det delvis finns en viss flexibilitet att lägga upp arbetstiderna utifrån ditt studieschema.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsassistent kommer du tillhöra ett härligt team på 14 medarbetare. I det öppna landskapet är gemenskapen och kunskapen bland medarbetarna stor, och där du som ny har möjligheten att lära mycket. Dina arbetsuppgifter kommer vara breda och omfatta bokföring, hantering av leverantör- och kundreskontra men även annan ekonomiadministration så som scanning av fakturor, kontoavstämningar och utformning av arkiveringsstruktur. Uppgifterna kommer att utföras i affärssystemet Navision, men där även Excel kommer ha stor roll i utförandet av dem.

Vi söker dig som

För att vara aktuell i tjänsten behöver du vara studerande inom ekonomi på högskole-/universitetsnivå. Vi ser att du som person är social och samarbetsvillig men att du även kan arbeta självständigt. Som spindeln i nätet, där du får handskas med olika uppgifter, är du stresstålig. Vidare är du driven, tar dig an uppgifter med viljan att lära, utvecklas och nå de gemensamma målen.
  • Studerar ekonomi vid Högskola/Universitet
  • Har minst ett år kvar av studierna
  • Har god datorvana
Det är meriterande om du har
* Erfarenhet inom redovisning

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 2 dagar/veckan
  • Placering: Helsingborg
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork