Studerande ekonomiassistent till Gents i Helsingborg

Studerande ekonomiassistent till Gents i Helsingborg

Går du i karriärstankar och söker efter det perfekta deltidsjobbet vid sidan om studierna inom ekonomi? Gents i Helsingborg söker nu efter en ekonomstudent som vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent. Ta chansen och få värdefull erfarenhet och en möjlighet till framtida heltidsjobb efter examen.

Information om uppdraget

Gents är ett snabbväxande och framgångsrikt e-handelsbolag som erbjuder produkter för män, samt kvinnor som köper gåvor till män, som har smak för kvalitet och premiumprodukter inom segmentet rakning, hudvård och skäggvård. Gents har både en webbshop och två fysiska butiker, en i Helsingborg City och en på Väla. Totalt är det ca 40 anställda i företaget och på kontoret i Helsingborg sitter ekonomiavdelningen tillsammans med kundtjänstmedarbetare, marknadsföringsavdelningen och lagerpersonal.

På Gents är det högt i tak och du kan förvänta dig en öppen och positiv stämning på kontoret, något du så klart vill bidra till. För att trivas på Gents tror vi att du ser detta som ett steg i karriären och söker en arbetsgivare som satsar på dig. Är du dessutom trendkänslig och har ett intresse för stil är det en fördel.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gents. Uppdraget kommer att vara på deltid och det finns en viss flexibilitet att lägga upp arbetstiderna utifrån ditt studieschema. Uppdraget startar 1 oktober och sträcker sig fram till juni, där tanken sedan är att du arbetar heltid över sommaren. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Tar du examen till sommaren finns det också goda möjligheter att bli överrekryterad till Gents.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på Gents ingår du i ett litet ekonomiteam på kontoret i Helsingborg, vilket innebär att du tidigt kommer få ta stort ansvar och vara behjälplig i samtliga delar av det löpande redovisningsarbetet. Du kommer att avlasta dina ansvariga kollegor och vara delaktig inför, under och efter bokslut. I takt med att du kommer in i rollen tar du större eget ansvar och är behjälplig i fler arbetsuppgifter.

Främst kommer arbetsuppgifterna handla om:
 • Leverantörsreskontra och kundreskontra
 • Fakturering
 • Bokföring
 • Månadsbokslut
Tjänsten passar dig som är i mitten eller slutet av din utbildning inom ekonomi och söker efter en utvecklande arbetsplats där du får värdefull erfarenhet som kan leda till en heltidsanställning efter examen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som:
 • Studerar ekonomi och har ett genuint intresse för detta, vi ser gärna att du har en inriktning mot redovisning, och har en god förståelse för det ekonomiska flödet
 • Har erfarenhet av administrativt arbete
 • Har kunskaper i Excel
 • Svenska i tal och skrift
Det är meriterande om du:

* Har erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent

Som person är du:

För att trivas i den här rollen är du snabblärd och hungrig på att få utvecklas. Du är inte rädd att hugga i och vågar fråga och be om hjälp om det är något du inte förstår. Det är viktigt att du trivs med att ta ansvar och arbetar självgående. Så klart är det också viktigt att du är noggrann så att arbetsuppgifterna utförs korrekt.

Övrig information
 • Start: 1 oktober
 • Omfattning: Deltid, ca 10-20h/ vecka.
 • Placering: Helsingborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gents önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Helsingborg
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du läsa mer om företaget: https://www.gents.se/